R Ronozoro12 Zeptopat Katılım 27 Ocak 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2025 #1 Oyuna girerken böyle diyor sonra kapanıp Steam'e atıyor. Nedenini bilen var mı?
Çözüm Berat12314 14 Şubat 2025 Moderasyon Ekibi dedi: Merhaba, Herkesin faydalanabilmesi için çözümü detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz? Saygılarımızla. Genişletmek için tıkla... EA uygulaması bende daha önceden yüklüydü Steam'den oyunu silmedim sadece EA uygulamasını sildim ve Google'dan yine indirdim çözüldü.
Moderasyon Ekibi dedi: Merhaba, Herkesin faydalanabilmesi için çözümü detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz? Saygılarımızla. Genişletmek için tıkla... EA uygulaması bende daha önceden yüklüydü Steam'den oyunu silmedim sadece EA uygulamasını sildim ve Google'dan yine indirdim çözüldü.
Berat12314 Decapat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 37 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2025 #2 Bende de aynısı çözebildiniz mi hocam? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Şubat 2025 Artı 0 Eksi
Elysiony Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2017 Mesajlar 1.057 Çözümler 1 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tarih 12 Şubat 2025 #3 Dandik EA sunucuları 4 günlük araştırmamın sonucunda tek çözüm sinirlenip EA'i silmek oldu. (format dahil her şeyi denedim) Artı 0 Eksi
Dandik EA sunucuları 4 günlük araştırmamın sonucunda tek çözüm sinirlenip EA'i silmek oldu. (format dahil her şeyi denedim)
Berat12314 Decapat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 37 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2025 #4 Elysiony dedi: Dandik EA sunucuları 4 günlük araştırmamın sonucunda tek çözüm sinirlenip EA'i silmek oldu. (Format dahil her şeyi denedim) Genişletmek için tıkla... Bende onu yaptım. Sana yazdıktan 1 saat sonra çözdüm. Artı 0 Eksi
Elysiony dedi: Dandik EA sunucuları 4 günlük araştırmamın sonucunda tek çözüm sinirlenip EA'i silmek oldu. (Format dahil her şeyi denedim) Genişletmek için tıkla... Bende onu yaptım. Sana yazdıktan 1 saat sonra çözdüm.
M Moderasyon Ekibi Yetkili Üye 14 Şubat 2025 #5 Merhaba, Herkesin faydalanabilmesi için çözümü detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz? Saygılarımızla. Artı 0 Eksi
Merhaba, Herkesin faydalanabilmesi için çözümü detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz? Saygılarımızla.
Berat12314 Decapat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 37 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2025 #6 Moderasyon Ekibi dedi: Merhaba, Herkesin faydalanabilmesi için çözümü detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz? Saygılarımızla. Genişletmek için tıkla... EA uygulaması bende daha önceden yüklüydü Steam'den oyunu silmedim sadece EA uygulamasını sildim ve Google'dan yine indirdim çözüldü. Artı 0 Eksi Çözüm
Moderasyon Ekibi dedi: Merhaba, Herkesin faydalanabilmesi için çözümü detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz? Saygılarımızla. Genişletmek için tıkla... EA uygulaması bende daha önceden yüklüydü Steam'den oyunu silmedim sadece EA uygulamasını sildim ve Google'dan yine indirdim çözüldü.
nerosinna Femtopat Katılım 19 Ağustos 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2025 #7 Arama çubuğuna "EA" yazınca "EA App güncelleyicisi" çıktı, çalıştırıp güncellenimş EA hesabına giriş yapınca sorun çözüldü. Artı 0 Eksi
Arama çubuğuna "EA" yazınca "EA App güncelleyicisi" çıktı, çalıştırıp güncellenimş EA hesabına giriş yapınca sorun çözüldü.