Battlefield 1 Revolution alınır mı?

BreWerS

Kilopat
Oyunu önceden ücretsiz vermişlerdi bir şekilde kapmıştım fakat EA App'den baktığımda oyunun 'Standart sürümü' olduğunu gördüm. DLC fiyatları da gereksiz yüksek şişirilmiş geldi. En basitinden Apocalypse, Turning Ti'de gibi DLC'ler 15 dolara satılıyor. Steam'den baktım indirimde 6 dolara galiba hepsine sahip olabiliyoruz değer mi sizce, yoksa standart sürüm yeterli mi?

Hocam oyunu öneririrm ama standart yeterlidir bence oyunun atmosferini çoğu savaş oyunu verrmiyor Online ayrı efsane.

Standart yeterli falan değil online oynayacaksan sadece 3-4 map var. Ama Revolution’da tüm mapler var o yüzden tüm server’lara girebilirsin.
Uçak tank güçlendirmesi(vehicle bundle) DLC alınır mı? 7.5 dolara.
Alınmaz, tank uçağı falan güçlendirmiyor sadece hiç kullanmayacağın silahları erkenden açıyorsun. Zaten 1 saat oynarsan o silahları açacak kadar oyun içi para veriyor.

O zaman steam'den almalı mıyım sizce değer mi? Çünkü EA Play'de Revolution satılmıyor tek tek satıyorlar çok pahalı.

O zaman steam'den almalı mıyım sizce değer mi? Çünkü EA Play'de Revolution satılmıyor tek tek satıyorlar çok pahalı.
Eğer online oynayacaksan bence değer. Mükemmel atmosferi var. Ama ben 2000 saatten sonra sıkılıp bırakmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…