ekinbickle Centipat Katılım 26 Şubat 2024 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2024 #1 Şimdi ben bunu alırsam EA Play de olması mı gerek, bilgilendirir misiniz?
Promethea Centipat Katılım 13 Ekim 2024 Mesajlar 1.905 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2024 #2 Hayır alıp girebilirsin Artı 0 Eksi
Marix Petapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.653 Çözümler 966 5 Kasım 2024 #3 ekinbickle dedi: Şimdi ben bunu alırsam EA Play de olması mı gerek, bilgilendirir misiniz? Eki Görüntüle 2345401 Genişletmek için tıkla... Buradan alsanızda EA Play uygulaması olması ve çalışması gerekiyor, direkt EA Play'den almak daha mantıklı yani. Artı 0 Eksi
ekinbickle dedi: Şimdi ben bunu alırsam EA Play de olması mı gerek, bilgilendirir misiniz? Eki Görüntüle 2345401 Genişletmek için tıkla... Buradan alsanızda EA Play uygulaması olması ve çalışması gerekiyor, direkt EA Play'den almak daha mantıklı yani.
ismejxenk Hectopat Katılım 17 Kasım 2022 Mesajlar 605 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2024 #4 EA play aylık abone sistemidir, oyunun sadece kendini alırsan EA uygulaması üzerinden oynarsın. Artı 0 Eksi
Arkserhat Hectopat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 1.920 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2024 #5 ekinbickle dedi: Şimdi ben bunu alırsam EA Play de olması mı gerek, bilgilendirir misiniz? Eki Görüntüle 2345401 Genişletmek için tıkla... İster EA Play uygulamadan al istersen Steam'den al illa EA Play kurup oynamak zorundasın. Artı 0 Eksi
ekinbickle dedi: Şimdi ben bunu alırsam EA Play de olması mı gerek, bilgilendirir misiniz? Eki Görüntüle 2345401 Genişletmek için tıkla... İster EA Play uygulamadan al istersen Steam'den al illa EA Play kurup oynamak zorundasın.
KS KS ekinbickle Centipat Katılım 26 Şubat 2024 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2024 #6 Marix dedi: Buradan alsanızda EA Play uygulaması olması ve çalışması gerekiyor, direkt EA Play'den almak daha mantıklı yani. Genişletmek için tıkla... ea playden alınca direkt online oynanabiliyor dimi Arkserhat dedi: İster EA Play uygulamadan al istersen Steam'den al illa EA Play kurup oynamak zorundasın. Genişletmek için tıkla... ea play var zaten de ayrıca online için ücret ödemicem dimi Artı 0 Eksi
Marix dedi: Buradan alsanızda EA Play uygulaması olması ve çalışması gerekiyor, direkt EA Play'den almak daha mantıklı yani. Genişletmek için tıkla... ea playden alınca direkt online oynanabiliyor dimi Arkserhat dedi: İster EA Play uygulamadan al istersen Steam'den al illa EA Play kurup oynamak zorundasın. Genişletmek için tıkla... ea play var zaten de ayrıca online için ücret ödemicem dimi
1 160634 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2017 Mesajlar 8.485 Makaleler 6 Çözümler 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2024 #7 @ekinbickle EA Play varsa almadan oynayabilirsin. Üyeliğin biterse oynayamazsın. Artı 0 Eksi
Marix Petapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.653 Çözümler 966 5 Kasım 2024 #8 ekinbickle dedi: EA Play'den alınca direkt Online oynanabiliyor değil mi? EA Play var zaten de ayrıca Online için ücret ödemicem değil mi? Genişletmek için tıkla... Hayır, oyunu EA Play'den alıp indirip tüm modlarını oynarsınız. Artı 0 Eksi
ekinbickle dedi: EA Play'den alınca direkt Online oynanabiliyor değil mi? EA Play var zaten de ayrıca Online için ücret ödemicem değil mi? Genişletmek için tıkla... Hayır, oyunu EA Play'den alıp indirip tüm modlarını oynarsınız.