Vorfell Hectopat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 2.374 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2022 #1 Battlefield 1 33 lira olmuş. Tek kişi, 2 kişi veya 3 kişi sarar mı? Nasıl oyundur?
BipolarBirey Hectopat Katılım 24 Ekim 2022 Mesajlar 1.458 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2022 #2 Vorfell dedi: Battlefield 1 33 lira olmuş. Tek kişi, 2 kişi veya 3 kişi sarar mı? Nasıl oyundur? Genişletmek için tıkla... Sunucularda çok fazla kişi yok. Ben oyun bulurken zorlanıyorum. Çoğu kişi şu an BF5 oynuyor. Bana göre 1 alınmaz.
Vorfell dedi: Battlefield 1 33 lira olmuş. Tek kişi, 2 kişi veya 3 kişi sarar mı? Nasıl oyundur? Genişletmek için tıkla... Sunucularda çok fazla kişi yok. Ben oyun bulurken zorlanıyorum. Çoğu kişi şu an BF5 oynuyor. Bana göre 1 alınmaz.
ryzadeus Hectopat Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 812 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ziraat Müh. 5 Kasım 2022 #3 Vorfell dedi: Battlefield 1 33 lira olmuş. Tek kişi, 2 kişi veya 3 kişi sarar mı? Nasıl oyundur? Genişletmek için tıkla... Aktif oynayacak arkadaş olduktan sonra tüm oyunlar eğlenceli. Son girdiğimde dolu 4-5 sunucu vardı. Son oynama tarihim 26ağustos.
Vorfell dedi: Battlefield 1 33 lira olmuş. Tek kişi, 2 kişi veya 3 kişi sarar mı? Nasıl oyundur? Genişletmek için tıkla... Aktif oynayacak arkadaş olduktan sonra tüm oyunlar eğlenceli. Son girdiğimde dolu 4-5 sunucu vardı. Son oynama tarihim 26ağustos.
Ali Özbakır Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Aralık 2017 Mesajlar 1.101 Çözümler 10 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnsan Kaynakları Yöneticisi 5 Kasım 2022 #4 Beta zamanından bu yana oynuyorum, ekip ile daha güzel sarar. Hızlı katıl ile dolu harita bulamazsınız artık ancak sunucu arayarak bulabilirsiniz. Ben son iki yıldır favoriye eklediğim üç sunucuda oynuyorum. Gayet keyif aldığım bir oyun.
Beta zamanından bu yana oynuyorum, ekip ile daha güzel sarar. Hızlı katıl ile dolu harita bulamazsınız artık ancak sunucu arayarak bulabilirsiniz. Ben son iki yıldır favoriye eklediğim üç sunucuda oynuyorum. Gayet keyif aldığım bir oyun.
walter wick Kilopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 4.924 Makaleler 1 Çözümler 72 Yer albuquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2022 #5 Vorfell dedi: Battlefield 1 33 lira olmuş. Tek kişi, 2 kişi veya 3 kişi sarar mı? Nasıl oyundur? Genişletmek için tıkla... Hocam hikaye modunu oynuyorum ben o daha iyi.
Vorfell dedi: Battlefield 1 33 lira olmuş. Tek kişi, 2 kişi veya 3 kişi sarar mı? Nasıl oyundur? Genişletmek için tıkla... Hocam hikaye modunu oynuyorum ben o daha iyi.
Vanga28 Hectopat Katılım 31 Mart 2022 Mesajlar 1.208 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2022 #6 Hikaye modu iyi sadece hikaye modu için bile 33 tl değer bence eğer arkadaşlarınla beraber almayı düşünüyorsan online kısmı da sarar.
Hikaye modu iyi sadece hikaye modu için bile 33 tl değer bence eğer arkadaşlarınla beraber almayı düşünüyorsan online kısmı da sarar.
Mirza Kaplan Kilopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 9.857 Makaleler 3 Çözümler 65 Yer Amerika / Las Vegas / Bellagio Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: i5 12400F Motherboard: Asus prime H610-D GPU: XFX SWFT RX6600 Cinsiyet Erkek Meslek ATARİYST 5 Kasım 2022 #7 Vorfell dedi: Battlefield 1 33 lira olmuş. Tek kişi, 2 kişi veya 3 kişi sarar mı? Nasıl oyundur? Genişletmek için tıkla... Tails hocam sarar bence ben almayı planlıyorum.
Vorfell dedi: Battlefield 1 33 lira olmuş. Tek kişi, 2 kişi veya 3 kişi sarar mı? Nasıl oyundur? Genişletmek için tıkla... Tails hocam sarar bence ben almayı planlıyorum.
2 202094 Kilopat Katılım 16 Şubat 2018 Mesajlar 568 6 Kasım 2022 #8 Oyunu alalı 2 gün oldu. Günün her saati serverlar full çekiyor. Oyun aşırı keyifli. Anlık ss bıraktım. Bakabilirsin. BipolarBirey dedi: Sunucularda çok fazla kişi yok. Ben oyun bulurken zorlanıyorum. Çoğu kişi şu an BF5 oynuyor. Bana göre 1 alınmaz. Genişletmek için tıkla... Sanırım filtrelemeyi yapamadınız. Fotoğrafı demin çektim. Serverlar şu an full. Dosya Ekleri bf1.png 2,1 MB · Görüntüleme: 115 bf1.png 2,1 MB · Görüntüleme: 95 Son düzenleme: 6 Kasım 2022
Oyunu alalı 2 gün oldu. Günün her saati serverlar full çekiyor. Oyun aşırı keyifli. Anlık ss bıraktım. Bakabilirsin. BipolarBirey dedi: Sunucularda çok fazla kişi yok. Ben oyun bulurken zorlanıyorum. Çoğu kişi şu an BF5 oynuyor. Bana göre 1 alınmaz. Genişletmek için tıkla... Sanırım filtrelemeyi yapamadınız. Fotoğrafı demin çektim. Serverlar şu an full.