Muammer27 Kilopat Katılım 6 Şubat 2019 Mesajlar 216 27 Ağustos 2021 #11 Serhat.48 dedi: Amazon Prime ile vermişti ve şu anda BF5 de mevcut ben hakkımı 2 kez kullanmıştım bu ay tekrar Prime aldım istersen Battlefield 5 keyini sana verebilirim benim ihtiyacım yok. Genişletmek için tıkla... Çok güzel olur da nereden verebilirsin steam yazsam ban yemem değil mi? Steam hesabım Ahkoelor yazsan çıkar hemen en üstte zaten bir tane var
Serhat.48 dedi: Amazon Prime ile vermişti ve şu anda BF5 de mevcut ben hakkımı 2 kez kullanmıştım bu ay tekrar Prime aldım istersen Battlefield 5 keyini sana verebilirim benim ihtiyacım yok. Genişletmek için tıkla... Çok güzel olur da nereden verebilirsin steam yazsam ban yemem değil mi? Steam hesabım Ahkoelor yazsan çıkar hemen en üstte zaten bir tane var
Serhat.48 Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 1.734 Çözümler 7 Yer Viseu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Aşçı 27 Ağustos 2021 #12 Muammer27 dedi: Çok güzel olur da nereden verebilirsin Steam yazsam ban yemem değil mi? Steam hesabım ahkoelor yazsan çıkar hemen en üstte zaten bir tane var. Genişletmek için tıkla... Yolladım. istek
Muammer27 dedi: Çok güzel olur da nereden verebilirsin Steam yazsam ban yemem değil mi? Steam hesabım ahkoelor yazsan çıkar hemen en üstte zaten bir tane var. Genişletmek için tıkla... Yolladım. istek
mor ekmek Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 1.500 Çözümler 8 Yer Kocaeli 27 Ağustos 2021 #13 İyi silahlar ne ara noob silahı oldu? Siz gidin Kolibri ile oynayın. Kolibri:
FlyingHopes Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 2.604 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Bursa/Gemlik Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2021 #14 mor ekmek dedi: İyi silahlar ne ara noob silahı oldu? Siz gidin Kolibri ile oynayın. Kolibri: Eki Görüntüle 1150309 Genişletmek için tıkla... Bu silah değil BF'nin FPS tarihinin en efsane silahlarından, belki tabiri caizse "küçük enişte". Buğra's dedi: SMG 08 ve Annihilator noob silahlarıdır Genişletmek için tıkla... Sen bir gir Balo salonu baskını gibi yakın savaşın kızıştığı yerlere, orada bunları kullanmayan yok, resmen kanser ediyor .
mor ekmek dedi: İyi silahlar ne ara noob silahı oldu? Siz gidin Kolibri ile oynayın. Kolibri: Eki Görüntüle 1150309 Genişletmek için tıkla... Bu silah değil BF'nin FPS tarihinin en efsane silahlarından, belki tabiri caizse "küçük enişte". Buğra's dedi: SMG 08 ve Annihilator noob silahlarıdır Genişletmek için tıkla... Sen bir gir Balo salonu baskını gibi yakın savaşın kızıştığı yerlere, orada bunları kullanmayan yok, resmen kanser ediyor .
kassandra13 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Temmuz 2014 Mesajlar 2.050 Çözümler 5 27 Ağustos 2021 #15 Buğra's dedi: SMG 08 ve Annihilator noob silahlarıdır Genişletmek için tıkla... Henüz silahları yeni yeni kullanıyorum, çoğu silahı deneyemedim bile. O yüzden yorum yapamıyorum.
Buğra's dedi: SMG 08 ve Annihilator noob silahlarıdır Genişletmek için tıkla... Henüz silahları yeni yeni kullanıyorum, çoğu silahı deneyemedim bile. O yüzden yorum yapamıyorum.