Battlefield 1 Silah önerileri

756517

Centipat
Battlefield 1 silah önerilerinizi alabilirim yeni başladım oyuna daha bu sabah.
Taarruz, gözcü, sıhhiyeci.

Ben genelde internetten Meta silahlara bakıyorum. En iyileri Web sitelerinde bulabilirsin.

Destek için herhangi bir bastırma modlu silah olabilir
Sıhhiye için selbstlader'ın nişanci modlu silahı olaibilir.
Gözcü için ben Mart'ini henry seviyorum onun dışında gewher ve smle önerebilirim.
Taarruz için pompalı isterseniz model 10'a avcı SMG isterseniz SMG 08 veya hellfighter güzeldir.

Başlangıçlar için MP18 taarruz için ve M1917 tarayıcı sıhhiye için kullanilabilecek silahlar.

Peki gözcüde neyi almamı önerirsiniz ileri seviyelerde ve başlangıçta ne kullanayım

Peki gözcüde neyi almamı önerirsiniz ileri seviyelerde ve başlangıçta ne kullanayım.

Orada yazdığım gibi ben ileri seviye olarak Mart'ini henry kullanıyorum hissiyatı çok güzel geliyor
Onun dışında da smle ve gewher kullanabilirsiniz veya patrol bir tane silah vardı o da güzel gidiyor.

Orada yazdığım gibi ben ileri seviye olarak Mart'ini henry kullanıyorum hissiyatı çok güzel geliyor
Onun dışında da smle ve gewher kullanabilirsiniz veya patrol bir tane silah vardı o da güzel gidiyor.
ben dün BF 1 aldım ve 2 gündür oynuyorum öğrenince oynaması gerçekten çok güzel malum indirim olduğu için BF 1 ve BF 5 ikisini de aldım BF 5'i de bu akşam indireceğim sizce ikisini bir oynayabilir miyim oyun mekanikleri karışırmı BF 5'i grafikleri daha güzel olduğu için aldım sizce BF 5'i iade vermeli miyim BF 1 yeter mi?

İkisinin mekanikleri biraz farklı ikisini de oynadım BF1 daha çok seviyorum.

Birisinden sıkılınca diğerini oynayabilirsiniz hocam ama karar sizin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…