Battlefield 1 solo sarar mı?

Emir4243

Femtopat
Daha fazla  
Öncelikle az önce Battlefield 1 Revolution satın aldım. Epic Games'ten 70 TL'ye yarın için bu akşam indirmeye başlayacağım. Hiç arkadaşım olmadığından tek başıma gireceğim. Sizce sarar mı yoksa almamalı mıydım?

Öncelikle az önce Battlefield 1 Revolution satın aldım. Epic Games'ten 70 TL'ye yarın için bu akşam indirmeye başlayacağım. Hiç arkadaşım olmadığından tek başıma gireceğim. Sizce sarar mı yoksa almamalı mıydım?

Tek başıma 50 saat oynadım, güzel oyun, oynanır.

Hikaye modunu beğenmiştim. Bazen sıkıcı olabiliyordu ama görevler. Hikaye modunun başlangıcı çok güzeldi ara sahneden tut anlatıma kadar.

Tek başıma ve arkadaşlarımla oyunda toplam 60 saati geçirdim bu 60 saatin en az 30'u solo girdiğim zamanlardır kesinlikle solo da sarar.

"Arkadaşlarla oynanması gereken oyunlar" kategorisinde olduğunu pek sanmıyorum. 20-30 kişilik takımlar ve koskoca harita var. Arkadaşınız olsa da oyuna pek etki edeceğini sanmıyorum. Ben tek başıma 40 saat falan online oynadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı