DLC haritalarına gir, en fazla orada oyuncu var. Genellikle öğleden sonra 3 gibi hareketleniyor. Yalnız admin ve oyuncular Türk düşmanı çoğunlukla. Türk olduğunu anlarlarsa ana bacı girerler.
Bu saatlerde boş oluyor hocam ama bu kadarda değil. Sağdaki ayarlardan server arama ayarlarını yapın. Ben oynuyorum çünkü. Sizinki sadece boş serverlerı göstermeye ayarlı büyük ihtimal. Dolu serverlarsa gözükürse iyi olur. 64[1] yazıyor mesela. Girip 1 2 dakika bekliyorsunuz alıyor oyuna.
Bu saatlerde boş oluyor hocam ama bu kadar da değil. Sağdaki ayarlardan server arama ayarlarını yapın. Ben oynuyorum çünkü. Sizinki sadece boş serverlerı göstermeye ayarlı büyük ihtimal. Dolu serverlarsa gözükürse iyi olur. 64[1] yazıyor mesela. Girip 1 2 dakika bekliyorsunuz alıyor oyuna.
Bu saatlerde boş oluyor hocam ama bu kadar da değil. Sağdaki ayarlardan server arama ayarlarını yapın. Ben oynuyorum çünkü. Sizinki sadece boş serverlerı göstermeye ayarlı büyük ihtimal. Dolu serverlarsa gözükürse iyi olur. 64[1] yazıyor mesela. Girip 1 2 dakika bekliyorsunuz alıyor oyuna.
Şu an sunucular dolu olmaz. Öğleden sonra biraz hareketlilik başlar. Ayrıca operasyon girerseniz daha çok oyuncu bulabilirsiniz. Bence en güzel oyun modu ve en çok oynananı.