Battlefield 1 sunucuları hala dolu mu?

Görki4

Centipat
Daha fazla  
Battlefield 1'in hikaye modunu bitirip silmiştim fakat tekrar yükleyip Online oynamak istiyorum. Sunucular ne durumda, oynanacak kadar dolu mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
BF6 daha açık betada olduğu için hem hata dolu hem de grafikler herkesin bilgisayarına uygun değil o yüzden kesinlikle oynayacak maç bulursunuz.

Evet dolu, boş olan sunucular da var tabii ama oynayacak sunucu illaki bulursun.

@IamTheDragon, etki etmedi mi? Bence oyuncu sayısına tekrar bakın. Anlık oyuncu sayısı olarak betada 520K oyuncuyu gördü. Ön sipariş vermem diyenler, oyuna ön sipariş geçti. BF1 oyununu o dönemi sevmeyenler sevmiyor. Bu kadar abartmasanız mı?

Konuya gelecek olursak, sunucular hala dolu. Operasyon bazen boş sunucu oluyor ama geneli dolu.

Dolu fakat kitlesi çok toksik. Her maç başında ve maç sonunda millet milli, manevi ve dini olmak üzere birbirlerinin tüm değerlerine sövüyor.

BF serisi bu konuda hep iyidir. Şu an hala BF3 te bile sağlam oyunlar dönüyor. İllaki oynayacak oyuncu bulursunuz ama biraz saat farkı kovalamanız lazım. Avrupa serverlarını yerel saate göre takip etmen lazım ki oyunculara denk gelebilesin. Yani Türkiye saatiyle akşam 7-8-9-10 civarlarında girersen oyun denk gelir.

Dolu, o oyun hiçbir zaman ölmeyecek büyük ihtimal. BF6 betası fazla etki etmedi.

3 ve 4, 6 yüzünden ilk zamanlardaki gibi dolup taştı bir sunucu için 30dk bekler olduk
1 için geçerli mi bilmiyorum ama etkisi olmuştur.

Battlefield 1'in hikaye modunu bitirip silmiştim fakat tekrar yükleyip Online oynamak istiyorum. Sunucular ne durumda, oynanacak kadar dolu mu?

Dolu hocam. Ben bazen sunuculara girmek için adam çıkmasnı bekliyorum. Ancak bazı sunucular dolu, bazıları 3-4 kişinin olduğu sunucular. Ya çok dolu, ya da boş oluyor.

Ben ona benzer bir şey söylemedim. BF6 betasının düşünüldüğü kadar BF1'e oyuncu kaybettirmediğini söyledim ki gelecekte kaybettirmesi mümkün, konu BF1'i kimin sevip sevmediği değil.

3 ve 4, 6 yüzünden ilk zamanlardaki gibi dolup taştı bir sunucu için 30dk bekler olduk
1 için geçerli mi bilmiyorum ama etkisi olmuştur.

Dün yeğenimin PS4'ünden sunuculara baktık, orada bile oyun hala canlı, Official serverlar hala ayakta duruyor, Türk oyuncu kitlesi hiçbir zaman o oyunun ölmesine izin vermez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…