Y yilmaz787 Hectopat Katılım 5 Ocak 2020 Mesajlar 453 Çözümler 2 22 Temmuz 2021 #11 Cre4TiveTR dedi: Tamamen mi? Genişletmek için tıkla... Evet aynı kod olarak verilecekmiş.
Zeяef Megapat Katılım 17 Ağustos 2017 Mesajlar 211 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2021 #12 Cre4TiveTR dedi: Tamamen mi? Genişletmek için tıkla... " Battlefield V Giveaway için 2 Ağustos'ta tekrar uğrayın. " yazıryor dlc/season pass ta olabilir. Biraz daha alta inince 2 Ağustos'ta kullanılabilirBattlefield V'te savaşa katılın; Prime üyelerine özeldir. şeklinde bir yazı var elbet oyunun standart sürümünü hediye ederler diye düşünüyorum.
Cre4TiveTR dedi: Tamamen mi? Genişletmek için tıkla... " Battlefield V Giveaway için 2 Ağustos'ta tekrar uğrayın. " yazıryor dlc/season pass ta olabilir. Biraz daha alta inince 2 Ağustos'ta kullanılabilirBattlefield V'te savaşa katılın; Prime üyelerine özeldir. şeklinde bir yazı var elbet oyunun standart sürümünü hediye ederler diye düşünüyorum.
Ousia Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.349 Çözümler 11 22 Temmuz 2021 #13 Ben de sabah girmiştim dolu sunucular.
Y yilmaz787 Hectopat Katılım 5 Ocak 2020 Mesajlar 453 Çözümler 2 22 Temmuz 2021 #14 İndirmeyi başlattım bakalım. 24 saat beklemem gerekecek 1 MB hızla indirdiğim için. Son düzenleme: 22 Temmuz 2021
Cre4TiveTR Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Ekim 2014 Mesajlar 2.341 Makaleler 4 Çözümler 10 22 Temmuz 2021 #15 Zeяef dedi: " Battlefield V Giveaway için 2 Ağustos'ta tekrar uğrayın. " yazıryor dlc/season Pass'ta olabilir. Biraz daha alta inince 2 Ağustos'ta kullanılabilirBattlefield V'te savaşa katılın; Prime üyelerine özeldir. Şeklinde bir yazı var elbet oyunun standart sürümünü hediye ederler diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Oh, iyi bari. Steam'den dün alıyordum tam da.
Zeяef dedi: " Battlefield V Giveaway için 2 Ağustos'ta tekrar uğrayın. " yazıryor dlc/season Pass'ta olabilir. Biraz daha alta inince 2 Ağustos'ta kullanılabilirBattlefield V'te savaşa katılın; Prime üyelerine özeldir. Şeklinde bir yazı var elbet oyunun standart sürümünü hediye ederler diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Oh, iyi bari. Steam'den dün alıyordum tam da.
KatliyaM Hectopat Katılım 14 Aralık 2017 Mesajlar 1.344 22 Temmuz 2021 #16 Beleş diye hileciler dolmasında başka bir şey istemem
Cre4TiveTR Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Ekim 2014 Mesajlar 2.341 Makaleler 4 Çözümler 10 22 Temmuz 2021 #17 KatliyaM dedi: Beleş diye hileciler dolmasında başka bir şey istemem Genişletmek için tıkla... Hile şu an da var hocam bazen denk geliyor kanser ediyorlar.
KatliyaM dedi: Beleş diye hileciler dolmasında başka bir şey istemem Genişletmek için tıkla... Hile şu an da var hocam bazen denk geliyor kanser ediyorlar.
PhemiusTR Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2018 Mesajlar 4.825 Makaleler 1 Çözümler 15 22 Temmuz 2021 #18 yilmaz787 dedi: Merhaba. Bildiğiniz gibi BF 1 Prime ile ücretsiz oldu. Bende indirip bir denemek istiyorum. Oynayan varsa sunucuları şu an ne durumda? Toksik kitlesi çok fazla mı? İyi akşamlar. Genişletmek için tıkla... İndirmeye değmez. Sunucu için çok bekletir. Dolu olacağı kadar sunucuya sahip. Hile gördükten sonra oyun düştü gözümden.
yilmaz787 dedi: Merhaba. Bildiğiniz gibi BF 1 Prime ile ücretsiz oldu. Bende indirip bir denemek istiyorum. Oynayan varsa sunucuları şu an ne durumda? Toksik kitlesi çok fazla mı? İyi akşamlar. Genişletmek için tıkla... İndirmeye değmez. Sunucu için çok bekletir. Dolu olacağı kadar sunucuya sahip. Hile gördükten sonra oyun düştü gözümden.
KatliyaM Hectopat Katılım 14 Aralık 2017 Mesajlar 1.344 23 Temmuz 2021 #19 Cre4TiveTR dedi: Hile şu an da var hocam bazen denk geliyor kanser ediyorlar. Genişletmek için tıkla... Bazı sunucular sıkıntısız oluyor hocam.
Cre4TiveTR dedi: Hile şu an da var hocam bazen denk geliyor kanser ediyorlar. Genişletmek için tıkla... Bazı sunucular sıkıntısız oluyor hocam.