Kral_ama Centipat Katılım 18 Temmuz 2024 Mesajlar 321 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2025 #1 Battlefield 1'e texturepack modu kurmak istiyorum, ancak nasıl kurulacağını bilmiyorum. Bilen bir arkadaş anlatabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Nisan 2025
Battlefield 1'e texturepack modu kurmak istiyorum, ancak nasıl kurulacağını bilmiyorum. Bilen bir arkadaş anlatabilir mi?
onurkagan Hectopat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 336 Çözümler 4 1 Nisan 2025 #2 Hangi texture modunu kurmak istiyorsunuz? Atarsanız yardımcı olayım. Artı 0 Eksi
KS KS Kral_ama Centipat Katılım 18 Temmuz 2024 Mesajlar 321 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2025 #3 onurkagan dedi: Hangi texture modunu kurmak istiyorsunuz? Atarsanız yardımcı olayım. Genişletmek için tıkla... Vallahi, siz hangi modu uygun bulursanız onu kuralım, bana fark etmez. Artı 0 Eksi
onurkagan dedi: Hangi texture modunu kurmak istiyorsunuz? Atarsanız yardımcı olayım. Genişletmek için tıkla... Vallahi, siz hangi modu uygun bulursanız onu kuralım, bana fark etmez.