Battlefield 1 Türkçe desteği yok

BF V'i beğenmeme serüvenini belirttiğin için teşekkürler.
Anlatmaya çalıştığın olay modlar ve Türkçe yamalar, önerdiğim çözümde ne mod yapılıyor ne de Türkçe yama uygulanıyor.

Bilmiyorsun, mantığın ayrım yapmaya yetmiyor bazı konularda.

Oyunun dosyalama sistemini benden daha iyi bilemeyeceğini anlatıyorum ama anlamıyorsun.

@ahhtera

Eğer EA Desktop üzerinden oyunu çalıştırıyorsan:

Çalıştır'a "regedit" yaz, sonra görseldeki adımları takip et.

Yok eğer Origin üzerinden çalıştırıyorsan görselleri sırasıyla takip et

Eğer oyunun online desteği varsa oyun dosyalarına müdahale etme. Durup dururken masum bir olay yüzünden ban yiyebilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:

Dosyaları silmek ne zamandan beri ban sebebi?

@Paul Walker ne demek ne zamandan beridir ban sebebi? Online tabanlı bir oyunda herhangi bir dosyaya müdahale etmek -ki bunun içerisine değiştirmek, silmek gibi işlemler giriyor- ban sebebidir.

Kanka oyunun dil dosyasını siliyorsun ihtiyacın olmayan bir dil arapça mesela oyunun Online kısmını etkileyen bir olay değil ki bilemedim yani.

Kanka oyunun dil dosyasını siliyorsun ihtiyacın olmayan bir dil arapça mesela oyunun Online kısmını etkileyen bir olay değil ki bilemedim yani.
Yani bunu anlamak için EA'nin BF'sinde dosyalama sistemini bilmeye gerek yok. Anlayamadı daha, anlaması gururuna yenik düşmesi demek çünkü.

Ben seni anlıyorum da sen beni anlamıyorsun. Gerekli olsun olmasın dil dosyaları da oyun bütününün bir parçası.

Bir konu hakkında bilgi sahibi olmadan fikir beyan eden arkadaşlara bakma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…