VbenZ Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 857 Çözümler 2 Yer LosSantos Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2023 #1 Dostlar oyunu EA Play üzerinden indirdim ancak Türkçe seçeneğini bulamadım, oyunda dil seçeneği yok mu yoksa ben mi bulamıyorum?
Dostlar oyunu EA Play üzerinden indirdim ancak Türkçe seçeneğini bulamadım, oyunda dil seçeneği yok mu yoksa ben mi bulamıyorum?
volkankelebek Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2016 Mesajlar 3.508 Makaleler 2 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2023 #2 VbenZ dedi: Dostlar oyunu EA Play üzerinden indirdim ancak Türkçe seçeneğini bulamadım, oyunda dil seçeneği yok mu yoksa ben mi bulamıyorum? Genişletmek için tıkla... Türkçe dil desteği var.
VbenZ dedi: Dostlar oyunu EA Play üzerinden indirdim ancak Türkçe seçeneğini bulamadım, oyunda dil seçeneği yok mu yoksa ben mi bulamıyorum? Genişletmek için tıkla... Türkçe dil desteği var.
VbenZ Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 857 Çözümler 2 Yer LosSantos Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2023 #3 volkankelebek dedi: Türkçe dil desteği var. Genişletmek için tıkla... Ayarlarda göremedim, tam yerini biliyor musunuz?
volkankelebek dedi: Türkçe dil desteği var. Genişletmek için tıkla... Ayarlarda göremedim, tam yerini biliyor musunuz?
volkankelebek Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2016 Mesajlar 3.508 Makaleler 2 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2023 #4 VbenZ dedi: Ayarlarda göremedim, tam yerini biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Ayarları biraz kurcalamanız lazım tam olarak yerini bilmiyorum çünkü bende oyun direkt Türkçe açıldığı için pek ayarları kurcalamıyordum. Steam'de oyuna sağ tıklayın orada dil seçenekleri çıkması lazım olmadı ayarlardan oyun ayarlarını bir göz atın.
VbenZ dedi: Ayarlarda göremedim, tam yerini biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Ayarları biraz kurcalamanız lazım tam olarak yerini bilmiyorum çünkü bende oyun direkt Türkçe açıldığı için pek ayarları kurcalamıyordum. Steam'de oyuna sağ tıklayın orada dil seçenekleri çıkması lazım olmadı ayarlardan oyun ayarlarını bir göz atın.
Matrixxx7 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Mayıs 2015 Mesajlar 1.859 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İhracat departmanı 8 Ocak 2023 #5 Oyun resmi olarak Türkçe, ben Origin'den oynuyorum.
VbenZ Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 857 Çözümler 2 Yer LosSantos Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2023 #6 volkankelebek dedi: Ayarları biraz kurcalamanız lazım tam olarak yerini bilmiyorum çünkü bende oyun direkt Türkçe açıldığı için pek ayarları kurcalamıyordum. Steam'de oyuna sağ tıklayın orada dil seçenekleri çıkması lazım olmadı ayarlardan oyun ayarlarını bir göz atın. Genişletmek için tıkla... Hocam tekrar tekrar bakıyorum ancak dil seçeneğini bulamadım. Seçeneklerde Türkçe yok.
volkankelebek dedi: Ayarları biraz kurcalamanız lazım tam olarak yerini bilmiyorum çünkü bende oyun direkt Türkçe açıldığı için pek ayarları kurcalamıyordum. Steam'de oyuna sağ tıklayın orada dil seçenekleri çıkması lazım olmadı ayarlardan oyun ayarlarını bir göz atın. Genişletmek için tıkla... Hocam tekrar tekrar bakıyorum ancak dil seçeneğini bulamadım. Seçeneklerde Türkçe yok.
gevsek_uzman Hectopat Katılım 16 Nisan 2022 Mesajlar 566 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2023 #7 Hocam bildiğim kadarıyla sadece Revolution sürümünde Türkçe var ama sanırım Ea play Revolution değildi.
Hocam bildiğim kadarıyla sadece Revolution sürümünde Türkçe var ama sanırım Ea play Revolution değildi.
VbenZ Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 857 Çözümler 2 Yer LosSantos Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2023 #8 gevsek_uzman dedi: Hocam bildiğim kadarıyla sadece Revolution sürümünde Türkçe var ama sanırım Ea play Revolution değildi. Genişletmek için tıkla... Yama'mı kurmam gerekiyor?
gevsek_uzman dedi: Hocam bildiğim kadarıyla sadece Revolution sürümünde Türkçe var ama sanırım Ea play Revolution değildi. Genişletmek için tıkla... Yama'mı kurmam gerekiyor?
yusuf6554 Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 17 Ekim 2013 Mesajlar 5.494 Makaleler 65 Çözümler 51 Yer Sakarya Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 7 5700X MSI B450 Tomahawk MAX GoodRAM IRDM Pro 2x 16 GB DDR4 3600 MHz CL18 ASUS Dual RTX 4070 OC Cooler Master ML240L V2 Kingston Renegade 2 TB SSD Kingston A2000 1 TB SSD Sandisk Ultra 3D 500 GB SSD Kioxia Exceria 480 GB SSD Samsung 850 EVO 120 GB SSD (Harici) Lian Li Lancool 216 Cooler Master MWE 700W 80+ İşletim Sistemi: Windows 11 Enterprise 25H2 / Arch Linux Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2023 #9 VbenZ dedi: Hocam tekrar tekrar bakıyorum ancak dil seçeneğini bulamadım. Eki Görüntüle 1626595 Seçeneklerde Türkçe yok. Genişletmek için tıkla... Buradan yapılmıyor. Origin'de direkt olarak Origin arayüzünden yapılıyordu. EA App'te nasıl oluyor bilmiyorum.
VbenZ dedi: Hocam tekrar tekrar bakıyorum ancak dil seçeneğini bulamadım. Eki Görüntüle 1626595 Seçeneklerde Türkçe yok. Genişletmek için tıkla... Buradan yapılmıyor. Origin'de direkt olarak Origin arayüzünden yapılıyordu. EA App'te nasıl oluyor bilmiyorum.
gevsek_uzman Hectopat Katılım 16 Nisan 2022 Mesajlar 566 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2023 #10 VbenZ dedi: Yama'mı kurmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Çözüldü: Battlefield 1 nasıl Türkçe yapılır? Hocam bu size yardımcı olabilir bir deneyebilirsiniz.
VbenZ dedi: Yama'mı kurmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Çözüldü: Battlefield 1 nasıl Türkçe yapılır? Hocam bu size yardımcı olabilir bir deneyebilirsiniz.