T TheDarkS16 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Şubat 2020 Mesajlar 3.330 Çözümler 6 6 Kasım 2022 #11 DarkHacker dedi: Oyunda normalde var ama bulamazsan dosyalardan diğer dilleri sil bende ayarlarda gözükmüyordu. Dosyalarda şöyle yap common/data/win32/loc TR yazanlar dışındakileri sil oyuna girerken dosya düzeltmek isteyecek kabul etme. Genişletmek için tıkla... Söyle var hocam bunlar var ama yukarıdaki attığım fotoğraflar sanki menü dileri değil gibi.
DarkHacker dedi: Oyunda normalde var ama bulamazsan dosyalardan diğer dilleri sil bende ayarlarda gözükmüyordu. Dosyalarda şöyle yap common/data/win32/loc TR yazanlar dışındakileri sil oyuna girerken dosya düzeltmek isteyecek kabul etme. Genişletmek için tıkla... Söyle var hocam bunlar var ama yukarıdaki attığım fotoğraflar sanki menü dileri değil gibi.
DarkHacker Hectopat Katılım 29 Mayıs 2022 Mesajlar 489 Çözümler 1 Yer Antalya Daha fazla Sistem Özellikleri Nvidia GeForce RTX 5090 384 GB Ram Asus Rog Strix 8TB Ssd ı9 14900 Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı 7 Kasım 2022 #12 TheDarkS16 dedi: Eki Görüntüle 1565025 Eki Görüntüle 1565022 Söyle var hocam bunlar var ama yukarıdaki attığım fotoğraflar sanki menü dileri değil gibi. Genişletmek için tıkla... onalar menü dilleri ama sende neden türkçe yok analamdım orda normalde 2 tane tr adlı dosya olmalıydı
TheDarkS16 dedi: Eki Görüntüle 1565025 Eki Görüntüle 1565022 Söyle var hocam bunlar var ama yukarıdaki attığım fotoğraflar sanki menü dileri değil gibi. Genişletmek için tıkla... onalar menü dilleri ama sende neden türkçe yok analamdım orda normalde 2 tane tr adlı dosya olmalıydı
F flickzy Hectopat Katılım 4 Eylül 2021 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2023 #13 DarkHacker dedi: Onalar menü dilleri ama sende neden Türkçe yok analamdım orada normalde 2 tane TR adlı dosya olmalıydı. Genişletmek için tıkla... Hocam sende oyun yüklüyse kopyalayıp Discord'ya da farklı bir yerden atar mısın?
DarkHacker dedi: Onalar menü dilleri ama sende neden Türkçe yok analamdım orada normalde 2 tane TR adlı dosya olmalıydı. Genişletmek için tıkla... Hocam sende oyun yüklüyse kopyalayıp Discord'ya da farklı bir yerden atar mısın?
Ekremcik Hectopat Katılım 29 Temmuz 2019 Mesajlar 125 27 Şubat 2024 #14 "Win+r ile çalıştırı açın ve "Regedit" komutunu çalıştırın.İzlenecek dizin "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\EA Games\Battlefield 1" Burada "locale" bölümüne çift tıklayın ve kutucuğu "tr_TR" olarak değiştirin."
"Win+r ile çalıştırı açın ve "Regedit" komutunu çalıştırın.İzlenecek dizin "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\EA Games\Battlefield 1" Burada "locale" bölümüne çift tıklayın ve kutucuğu "tr_TR" olarak değiştirin."