yuvacıklı Decapat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 720 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2021 #1 Origin hesabı olarak verilecektir. Battlefield 1 Ultimate Edition + Battlefield 4 Fiyat : 30 TL. Pazarlık olur. Hesap bilgileri değişmiyor. Sadece Papara üzerinden para alıyorum. Alacak arkadaş iletişime geçecekse Discord adresini yazabilir.
Origin hesabı olarak verilecektir. Battlefield 1 Ultimate Edition + Battlefield 4 Fiyat : 30 TL. Pazarlık olur. Hesap bilgileri değişmiyor. Sadece Papara üzerinden para alıyorum. Alacak arkadaş iletişime geçecekse Discord adresini yazabilir.
ahmtkr Kilopat Katılım 5 Ekim 2015 Mesajlar 544 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2021 #2 İyi satışlar. Makul bir fiyata indirebilirsen sırf online oynamak için almayı düşünüyorum. 30 lira açıkçası çok fazla.
İyi satışlar. Makul bir fiyata indirebilirsen sırf online oynamak için almayı düşünüyorum. 30 lira açıkçası çok fazla.
yuvacıklı Decapat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 720 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2021 #3 ahmtkr dedi: İyi satışlar. Makul bir fiyata indirebilirsen sırf online oynamak için almayı düşünüyorum. 30 lira açıkçası çok fazla. Genişletmek için tıkla... Hocam teklifiniz nedir? 20 TL'ye okeyim isterseniz. Hort arkadaşlar bu gün satsam çok iyi olur. Son düzenleme: 15 Mayıs 2021
ahmtkr dedi: İyi satışlar. Makul bir fiyata indirebilirsen sırf online oynamak için almayı düşünüyorum. 30 lira açıkçası çok fazla. Genişletmek için tıkla... Hocam teklifiniz nedir? 20 TL'ye okeyim isterseniz. Hort arkadaşlar bu gün satsam çok iyi olur.
ahmtkr Kilopat Katılım 5 Ekim 2015 Mesajlar 544 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2021 #4 yuvacıklı dedi: Hocam teklifiniz nedir? 20 TL'ye okeyim isterseniz. Hort arkadaşlar bu gün satsam çok iyi olur. Genişletmek için tıkla... 10 lira teklifim. Hesap bilgileri değişmiyor nasılsa? Hesap bilgileri değişmeyen Battlefield 5 almıştım 5 liraya.
yuvacıklı dedi: Hocam teklifiniz nedir? 20 TL'ye okeyim isterseniz. Hort arkadaşlar bu gün satsam çok iyi olur. Genişletmek için tıkla... 10 lira teklifim. Hesap bilgileri değişmiyor nasılsa? Hesap bilgileri değişmeyen Battlefield 5 almıştım 5 liraya.
yuvacıklı Decapat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 720 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2021 #5 ahmtkr dedi: 10 lira teklifim. Hesap bilgileri değişmiyor nasılsa? Hesap bilgileri değişmeyen Battlefield 5 almıştım 5 liraya. Genişletmek için tıkla... 10 lira kabul hocam. Bugün satmam lazım nasıl olsa yapacak bir şey yok. Discord üzerinden bana ulaşın : lily aldrin#9652 @ahmtkr hocam alacak mısınız hesabı? Son düzenleme: 15 Mayıs 2021
ahmtkr dedi: 10 lira teklifim. Hesap bilgileri değişmiyor nasılsa? Hesap bilgileri değişmeyen Battlefield 5 almıştım 5 liraya. Genişletmek için tıkla... 10 lira kabul hocam. Bugün satmam lazım nasıl olsa yapacak bir şey yok. Discord üzerinden bana ulaşın : lily aldrin#9652 @ahmtkr hocam alacak mısınız hesabı?
Küçükpazarlı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2018 Mesajlar 1.014 Çözümler 2 Yer psk. svş. uzm. 26 Haziran 2021 #6 Hocam hala mevcut mu?