Satıldı Battlefield 1 Ultimate Edition + Battlefront Ultimate Edition+ Mass Efect Andromeda Origin Hesap

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
3
Selamlar öncelikle resimde görmüş olduğunuz hesabı satıyorum.
Hesabı alacak kişi hesabın bütün bilgilerini değiştirip hesabı kendi üzerine alabilir.
Battelefield 1 Ultimate Editon olduğundan Premium Pass hesaba dahildir. Yeni gelecek olan DLC ve güncellemeleri sorunsuzca Origin üzerinden indirebilirsiniz.
Hesaptaki oyunlar:
  • Battlefield 1 Ultimate Edition
  • Star Wars Battlefront Ultimate Edition
  • Mass Efect Andromeda
Fiyat 70 TL'dir, pazarlık yoktur.

Son düzenleme:
Ultimate editionun diğerlerinden farkı nedir ?

Ekstra DLC ve online tarafında ise farklı silahlar ve farklı oyun modları içeriyor.

İçerisinde BF4 de olsaydı 100 liraya alabilirdim ama sadece BF1 için fazla geldi.

Hocam battlefront ve mass effect de kötü oyunlar değil. Gayet uygun fiyat. Hayırlı satışlar.

G2A'da bile 250 lira olan bir oyunun 100 liraya satılıyor. Sizin taktiriniz ama gerçekten ucuz.

Battlefield 1 Ultimate Edition Origin Key GLOBAL - G2A.COM

1 ay önce BF1'in Normal Edition'unu 100 liraya aldım.
Daha önce Battlefield 1 satmak isteyen arkadaşları takip ettim Technopat forumunda. 70 Lira ortalama ile içinde BF4 dahil olan Origin hesapları satıldı forumda

Ve ekleyecek olursam da sadece Battlefield 1 ve 4 için satın alacağım. Diğer oyunları %95 oynamam.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…