Çözüldü Battlefield 1 uygulama düzgün olarak başlatılamadı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ3-12100F
Kingston hyperx fury black 16GB - 8GB (24GB)
MSI GAMING GTX 1050Ti 4GB
120 GB WD SSD
1 TB Toshiba HDD
Meslek
Otomotiv teknikeri
Format atmadan önce çok güzel bir şekilde oyuna girebiliyordum. Format attıktan sonra oyunu açamadım, Apex Legends'de aynı hatayı veriyordu ancak dinamik kütüphaneyi güncellediğimde sorun çözülmüştü. Aynı işlemi Battlefield1'de denedim ama bir türlü çözemedim. Oyunu baştan indirdim yine çözülmedi.

Process Monitor rapor: Logfile.rar

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
C:\Windows\System32\msvcr120.dll silin ve bunları kurun:

Böyle yapalım o zaman, program ekle veya kaldırdan Visual C++ 2013, 2015, 2019 sürümlerin hepsini kaldırın. Alttan kurun.

Böyle yapalım o zaman, program ekle veya kaldırdan Visual C++ 2013, 2015, 2019 sürümlerin hepsini kaldırın. Alttan kurun.

Dediğiniz gibi yaptım, 2013, 2015, 2019 sürümlerini kaldırıp tekrar kurdum ve oyun açıldı.
Çok teşekkür ederim. Bu sorunu yaşayan arkadaşlar için, konunun ilk mesajına nasıl çözüldüğüne dair düzenleme yapmamda sakınca yoksa, düzenleme yapacağım. Tekrardan teşekkürler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…