Battlefield 1 Uzun Yükleme Süresi

Süleyman787

Hectopat
Daha fazla  
Sistemimin yeterli olduğunu düşünüyorum lakin multiplayer oynamayi denediğimde oyunun yüklenmesi 5 dakikaya kadar çıkıyor, sizce nasıl düzeltebilirim?
  • AMD Ryzen 3 1300x
  • Crucial 8GB DDR4 2400MHz
  • GT 1030 OC Edition 2GB GDDR5
  • Windows 10 PRO 64Bit

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu bir çözüm değil eski sistemimde ve bu sistemde aynı HDD'i kullanıyorum ve o zaman maksimum 1 dakikada açılan oyun yeni sistemde bunu yapıyor. Çözüm istiyorum masraf değil yani maalesef gereksiz pahalı geliyor öneriniz.

Şu sıralar BF1 sunucularında sorun var. Kontrol ettiniz mi?
Bu konu hakkında bir bilgim yok lakin beraber oynadığım arkadaşım benden çok daha önce oyunda oluyor, onun İnternet hızı 50Mbps benim alt yapı eksikliğinden 16Mbps etkisi oluyor mudur sizce?

Donanım yükseltmesi yaparak yüklenme sürelerini azaltabilirsin. (SSD, Bellek, Ekran kartı v.b)
Grafik ayarlarını düşürebilirsin.
Düşük latency(ms, ping) olan sunucuları seçebilirsin.
Bakım yönergelerini uygulayabilirsin. Özellikle Hard Disk için disk birleştirmeyi yapmalısın.
Temel Sistem Bakım ve Performans Optimizasyonu Yönergesi

Son düzenleme:
BF4 de bende yaşıyorum ancak sorun ağ bağlantısı ile ilgili olduğunu düşünüyorum. Disk birleştirme işlemi de HDD kullananlar için ufak da olsa işe yarayabilir.

Battlefield 4'te benimde şikayetçi olduğum konuydu uzun bekleme süreleri, bütçe oluşturup SSD almanızı öneririm.

Ben BF1'i SSD'ye kurdum ama yükleme ekranları aşırı uzun. Ben sırf grafik olsun diye Ultra değil, Yüksek ayarlarda oynuyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…