Battlefield 1 ve 5'te Easy Anti-Cheat 119 hata kodu veriyor

dDorukb

Picopat
Daha fazla  
İlk başta bundan 1 ay önce Battlefield 1 oyununda bu hata arkadaşımın başına gelmişti. Ardından Battlefield 5 oyununda da gelince onun yerine ben buraya yazma durumda kaldım. Kendisi pek anlamıyor bu işlerden. Easy Anti-Cheat'i kaldırıp tekrar indirmesine rağmen bir işe yaramadı.

IMG-20250820-WA0002.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk başta bundan 1 ay önce Battlefield 1 oyununda bu hata arkadaşımın başına gelmişti. Ardından Battlefield 5 oyununda da gelince onun yerine ben buraya yazma durumda kaldım. Kendisi pek anlamıyor bu işlerden. Easy Anti-Cheat'i kaldırıp tekrar indirmesine rağmen bir işe yaramadı.

Eki Görüntüle 2559231

EA'yı komple kaldırıp baştan yüklesin.

Göz ucuyla baktım bu hatayı alanlar genelde ekran kartı sürücülerini güncelleyince, Secure Boot açınca veya bilgisayarlarında bulunan çevre birimleri sürücülerinden birini güncelleyince sorunu çözmüş.

Onu denedi.

EA'yı komple kaldırıp baştan yüklesin.

Ve ise yaramadı maalesef.

Göz ucuyla baktım bu hatayı alanlar genelde ekran kartı sürücülerini güncelleyince, Secure Boot açınca veya bilgisayarlarında bulunan çevre birimleri sürücülerinden birini güncelleyince sorunu çözmüş.

Ekran kartı driverlarini guncelledi, diğerleri hakkında pek teknik bilgisi olmadığından ötürü yapamadı başka bir yolunu bulabilirseniz iletir misiniz? Bu arada ekran kartı driverlarini güncellemesi ise yaramadı bu hatayi oyunu açıp (Battlefield 5) Online bir maç aramaya bastığı anda alıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı