Gordrhain Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 2.848 Makaleler 3 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Palyaço 1 Eylül 2023 #11 Marix dedi: Binlerce saat Battlefield oynamış biri olarak, şu an 2042'yi tavsiye ederim, son gelen güncellemelerle güzel oldu. Genişletmek için tıkla... WeissesFleisch dedi: İki oyunu da oynadım tercihim 2042'den yana olur. Mapler, silahlar daha iyi, oyuncu sayısı daha yüksek 2042'de. Genişletmek için tıkla... Metro1234 dedi: Hocam benim bildiğim portal insanlar kendi oyun modlarını yapıyor mesela bir tanka karşı 50 asker atıyorum tankı olan adam günümz askeri ama 50 asker 2042 askeri ve 2042 silahları kullanıyor ama bu bir örnek tam olarak bende bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Öyleyse 2042 oynamak daha mantıklı. Teşekkürler herkese
Marix dedi: Binlerce saat Battlefield oynamış biri olarak, şu an 2042'yi tavsiye ederim, son gelen güncellemelerle güzel oldu. Genişletmek için tıkla... WeissesFleisch dedi: İki oyunu da oynadım tercihim 2042'den yana olur. Mapler, silahlar daha iyi, oyuncu sayısı daha yüksek 2042'de. Genişletmek için tıkla... Metro1234 dedi: Hocam benim bildiğim portal insanlar kendi oyun modlarını yapıyor mesela bir tanka karşı 50 asker atıyorum tankı olan adam günümz askeri ama 50 asker 2042 askeri ve 2042 silahları kullanıyor ama bu bir örnek tam olarak bende bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Öyleyse 2042 oynamak daha mantıklı. Teşekkürler herkese
AsdAsLAYEr Hectopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 1.722 Çözümler 3 Yer Antalya Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #12 Marix dedi: Binlerce saat Battlefield oynamış biri olarak, şu an 2042'yi tavsiye ederim, son gelen güncellemelerle güzel oldu. Genişletmek için tıkla... Hala dengesiz bir oyun ve fizikleri hala berbat oynanacak bir oyun değil
Marix dedi: Binlerce saat Battlefield oynamış biri olarak, şu an 2042'yi tavsiye ederim, son gelen güncellemelerle güzel oldu. Genişletmek için tıkla... Hala dengesiz bir oyun ve fizikleri hala berbat oynanacak bir oyun değil
Ebu Zalim Decipat Katılım 9 Eylül 2022 Mesajlar 2.278 Çözümler 9 1 Eylül 2023 #13 BF1 bana çok eğlenceli gelmese de daha gerçekçi savaş atmosferine sahip bir oyun şuan için yok. Gerçekçilik istiyorsan BF1.
BF1 bana çok eğlenceli gelmese de daha gerçekçi savaş atmosferine sahip bir oyun şuan için yok. Gerçekçilik istiyorsan BF1.
AsdAsLAYEr Hectopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 1.722 Çözümler 3 Yer Antalya Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #14 Ebu Zalim dedi: BF1 bana çok eğlenceli gelmese de daha gerçekçi savaş atmosferine sahip bir oyun şuan için yok. Gerçekçilik istiyorsan BF1. Genişletmek için tıkla... Evet 2042 biraz daha arcade
Ebu Zalim dedi: BF1 bana çok eğlenceli gelmese de daha gerçekçi savaş atmosferine sahip bir oyun şuan için yok. Gerçekçilik istiyorsan BF1. Genişletmek için tıkla... Evet 2042 biraz daha arcade