5'i bilmem ama 1'e girdiğimde yarım saat server bulamadım sonradan alan için silmiştim oyunu. Bedava dağıtıldığı zaman çok oynanıyordu fazla server vardı ama şimdi bilmiyorum yarım saat server bulamadı.
Valla aktiflik felan bilmiyorum oynayan bilir ama hayatımda hiç battlefield oynayamayan fakat yüzlerce saat videolarını izleyen birisi olarak;
Savaş atmosferi:Battlefield 1
Grafikler:İkiside gayet iyi fakat renk canlılığı olarak bence bf 5 daha önde,bf 1 de tozdan dumandan önünü göremiyosun zaten..
Serverler:Edinebildiğim bilgilere göre bf1 de hile fazla ve server konusunda bf 1 de bazen boş sunucuya atma ve sunucu bulamama tarzı sorunlar gördüm..Bf 5 hakkında bilgim yoktur..
Multi olarak gerçekten bf1 öneririm ama ikiside gayet iyi..
@Grande17 Battlefield V de artık eskidi Battlefield 2042 zamanı geliyor. Battlefield V sunucuları zaten az oyuncuda pek yok gibi Battlefield 2042 ile oyuncu falan kalacağını pek zannetmiyorum.
Bütün serileri en az 500 saat oynamış biri olarak söylüyorum, Battlefield V olmamış. Battlefield 1 atmosferi çok daha iyi. Battlefield V'nin 2. dünya savaşıyla alakası yok, çok eksik bir oyun.
Bütün serileri en az 500 saat oynamış biri olarak söylüyorum, Battlefield V olmamış. Battlefield 1 atmosferi çok daha iyi. Battlefield V'nin 2. dünya savaşıyla alakası yok, çok eksik bir oyun. Oyuncu sayısı olarak hala Battlefield 3 bile oynanıyorken, aktiflik konusunda hiç bir Bf oyunun da sıkıntı çekmezsin. Battlefield V bozuk ve eksik bir oyun olduğu için bazen boş serverlere atabiliyor seni, onun sebebi de yeni başlamış veya başlamak üzere olan oyunlara sokmak için seni.
This is the ultimate Battlefield V experience. Enter mankind’s greatest conflict with the complete arsenal of weapons, vehicles, and gadgets plus the best customization content of Year 1 and 2. Battlefield™ V Steam charts, data, update history.
Battlefield™ 1 takes you back to The Great War, WW1, where new technology and worldwide conflict changed the face of warfare forever. Battlefield 1 ™ Steam charts, data, update history.
Dünyanın en iyi (o döneme göre) savaş atmosferine sahip oyunu BF1'dir.
Lakin arkadaşların dediği gibi revaç olma durumunu kaybettiler ben 2 sene önce server bulamadığımdan silmiştim yine oynayanı var ama dediğim gibi eski günlerindeki gibi değil. Eğer illa ikisinden birini alacaksanız BF1 öneririm ben %85 indirimli oluyor genelde.
BF1'de herkesin dediği server ve hile problemleriyle hiç karşılaşmadım açıkçası. 1 kere hile gelmişti sanırım ama emin değilim. Maksimum 2-3 dk. içinde oyun buluyor ve atmosferi oynadığım en iyi oyunlardan birisi yaptı BF1'i.