Battlefield 1 vs Battlefield 5

attractive

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İzmir
Halihazırda BF1 sahibiyim. Hazır indirimdeyken BF5 alayım diyorum. Hikaye oynamıyorum sadece çok oyunculu oynuyorum. Ne gibi farklar var aralarında? Almaya değer mi BF1'i övüyor herkes BF5 nasıl?

İki oyunuda oynadım oynanışta bence hiçbir fark yok hatta sinematik olarak BF1 atmosferi daha iyi gibi. BF5'de aşırı derece de hile var ama.
Bf1i sevememiştim ilk başta. 1 saat oynayıp çıkmıştım bu aralar çok fena sarmaya başladı. Baya bi fiyatı düşmüşken bf5 alsam diye düşünüyorum

İki oyunuda oynadım oynanışta bence hiçbir fark yok hatta sinematik olarak BF1 atmosferi daha iyi gibi. BF5'de aşırı derece de hile var ama.
Hile bf1'de de çok var bi çen çin çon geliyor 57-3 gidiyor çok yaşadım.

Battlefield 1 bence alışınca çok güzel oyun, hikayesi de iyidir ama Osmanlı ve Almanları barbar gibi göstermişler. Özellikle Arap cephesinde sanki Araplara zulmediyomuşuz da Lawrence kurtarıcıları olmuş gibi. Oynanış olarak hikayesi de güzel. Online olarak da bf 1 daha çok sarıyor bence

Halihazırda BF1 sahibiyim. Hazır indirimdeyken BF5 alayım diyorum. Hikaye oynamıyorum sadece çok oyunculu oynuyorum. Ne gibi farklar var aralarında? Almaya değer mi BF1'i övüyor herkes BF5 nasıl?

Sadece çok oyunculu olarak oynadım ikisini de oynadım ekstra olarak 2042'yi de oynadım.
1'de 200 5 de 50 saatim var. Açıkçası 5 beni fazla sarmadı 1'in oynanışı bana daha iyi gibi geliyor.

Şu an indirimdeyken alıp ara sıra oynanabilir ama hocam 1'den sıkılınca falan.

Battlefield 1'de online kısmının atmosferi sürekli bir kaos içerisinde bu yönden güzel. Oyuncular sürekli hareket halinde oradaymışsınız gibi hissedersiniz oynarken. Her yerde bir çatışmada kalırsın. Battlefield 5'in online'ı da benzer şekilde ama oyuncular daha çok bir yerlere kurulmuş bekler halde oynuyorlar bu can sıkıcı oluyor. Alırsan pişman olmazsın ama Battlefield 1 tadı vermedi bana şahsen.

Son düzenleme:
BF1'de de çok fazla var ama bir maçta o kadar fazla oyuncu ve çok kaotik bir ortam olunca hileler araya kaynıyor.

BF5 kötü bir oyun ben beğenmedim BF 1 gibi hissettirmiyor.

BF1'de de çok fazla var ama bir maçta o kadar fazla oyuncu ve çok kaotik bir ortam olunca hileler araya kaynıyor.

Bilinen aktif ilgilenen serverlarda oynayınca ilgileniliyor hocam ben çok gördüm banlanan hile.
Ama tabiikide bu kaosun içinde gizlenmeyi başaranlar da oluyor.

Teşekkürler arkadaşlar ben alayım bf5i indirim indirimdir bidaha ne zaman geleceği belli olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…