Arkadaşlar bu 2 oyunda çok cazip fiyatta şu an. Sizce hangisini almalıyım? BF1 36 BF hardline ise 22 TL'siz hangisini önerirsiniz hem Online açısından hem de hikaye açısından ve de oynanış silah vs. açısından. Yorumlarınızı bekliyorum.
BF1'in hikayesi yok. Tutorial tadında ARA bölümleri var. Multiplayer istiyorsan BF1. Hikayeli bir oyun oynamak istiyorsan hardline.
bende BF1 öneririm bu arada.
BF1 neden oynanmıyor? Almayın diyeceksen "şu sebeple tavsiye etmiyorum" demen lazım. BF Hardline denilen oyun, BF serisinin en başarısız ve en gereksiz oyunudur. BF1 ise bence serinin BF3'den bu yana çıkmış en iyi oyunu.
BF1 neden oynanmıyor? Almayın diyeceksen "şu sebeple tavsiye etmiyorum" demen lazım. BF Hardline denilen oyun, BF serisinin en başarısız ve en gereksiz oyunudur. BF1 ise bence serinin BF3'den bu yana çıkmış en iyi oyunu.
Oynanışı zor filan değil, sen beceremeyip hemen pes edince buraya gelip oyuna çamur atmışsın. Ne bekliyordun ki, yarım günde oyunun ustası olmayı mı? Battlefield Hardline için benim yorum yapmama gerek yok, tüm dünya serinin en başarısız ve yüz karası oyunu olduğunu söylüyor.
Battlefield Hardline for PC game reviews & Metacritic score: Run your crew as detective Nick Mendoza in an episodic crime drama single player campaign or as cops and criminals in rapid Battlefield multi-player. You will b...