Battlefield 1 vs The Witcher 3

w1llard

Hectopat
Makaleler
1
Selam, iki oyunda indirimde şu an, Battlefield 1 mi almalıyım, The Witcher 3 mü?
Ben The Witcher 3'ü pek sevmedim hoşuma gitmedi ama serisi zamlanır diyorlar, Battlefield 1 almayı düşünüyorum, siz ne dersiniz?

Hangi oyunu seviyorsan onu al, Witcher 3 daha iyi bence.

Hangi oyun ilginizi çekiyorsa onu alın, birbiriyle kıyaslanacak oyunlar değiller.
Hocam Battlefield 1 daha çok ilgimi çekiyor fakat The Witcher 3 alabilme şansım var, zamlanır al vs. diyorlar, bilemedim.

Selam, iki oyunda indirimde şu an, Battlefield 1 mi almalıyım, The Witcher 3 mü?
Ben The Witcher 3'ü pek sevmedim hoşuma gitmedi ama serisi zamlanır diyorlar, Battlefield 1 almayı düşünüyorum, siz ne dersiniz?

Battlefield 1 EA Play ile geliyormuş, Witcher 3 almak daha mantıklı eğer Game Pass aldıysanız içinde EA Play var oradan oynayabilirsiniz.

Battlefield 1 EA Play ile geliyormuş, Witcher 3 almak daha mantıklı eğer Game Pass aldıysanız içinde EA Play var oradan oynayabilirsiniz.
Evet hocam fakat o da 1 aylık, ben kalıcı olsun isterim.

Online oynarsan BF1'e 150 saat gömersin BF1 daha mantıklı.
Hocam online oynayabilirim de ilk önce offline varsa onu oynamak isterim.

Hocam doğru diyorsunuz aslında, fakat The Witcher 3'ün gameplay videolarını vs. izliyim, belki severim.

Hocam offline da var oda 10 saat civarında sürüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…