Battlefield 1 vs Titanfall 2

oguzhanaydınn

Hectopat
Daha fazla  
Sizce hangisini tercih etmeliyim? Etkin olarak online oynuyorum.
Fiyatlar çok yakın bunu da ekleyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında Türk bayrağı olduğu için bf 1 den yanayım ama online da bf4 oynayamadım.
bf4 çok geç elime geçti ondan kaynaklanabilirmi ?
Ve online da sıkılırmıyım ?

Aslında Türk bayrağı olduğu için bf 1 den yanayım ama online da bf4 oynayamadım.
bf4 çok geç elime geçti ondan kaynaklanabilirmi ?
Ve online da sıkılırmıyım ?
Aynı ikilemde bende kaldım. Imdadıma origin acces yetişti. BF 1 in 10 saatlik trial ını oynadım. Multiplayeri çok sıktı. BF 4 te aynı şekildeydi. O yüzden Titanfall 2 düşünüyorum.

Aynı ikilemde bende kaldım. Imdadıma origin acces yetişti. BF 1 in 10 saatlik trial ını oynadım. Multiplayeri çok sıktı. BF 4 te aynı şekildeydi. O yüzden Titanfall 2 düşünüyorum.
Bence hemen battlefield 1 al ikilemde kalma multi de bir sürü mod var ve ben çok eğlendim

Battlefield 1 daha çok tercih ediliyor ama Titanfall 2 de gayet güzel bir oyun. Hangisi daha çok hoşuna gitmişse onu al derim 2 oyundan da pişman olmazsın. Bu arada G2A de fiyat farkı bazen olabiliyor ordan almanı tavsiye ederim gayet ucuz fiyatları bir bak istersen https://www.g2a.com/r/user-57e79eead3c59.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…