Çözüldü Battlefield 1 ''Your trial has expired'' hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

OMERK66

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16 GB
Ekran kartı
GTX 745
İşlemci
Ryzen 3 3200G
Oyunu Amazon Prime ile edindim. Oyunu da 75 saat 44 dakikada oynamışlığım var kayıtlarda fakat bugün aniden oyundan attı ve deneme süresinin bittiğine dair bir bildirim verdi. Oyunun standart versiyonuna sahibim, Amazon'dan alanlar zaten biliyorlardır paketi. Repair yapmama rağmen düzelmedi. Oyna butonuna bastığımda da ekte gönderdiğim hatayı vermeye devam ediyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Oyunu indirimlerde Steam üzerinden satın aldım, sorun düzeldi. Bildirimler ve ilerleyişim de duruyor (aynı EA hesabına bağladım). Tek çözüm bu gibi duruyor. Sıkıntı yaşayanlar deneyebilirler zaten Steam üzerinden 2 hafta içerisinde iade şansınız da var sorun düzelmese. İyi Sosyaller.
EA Playi program ekle veya kaldırdan silip tekrar yükle ve amazondan playe basıp tekrar yükle bağlanır ve yükler. EA playi silmen BF1i silmez.

ea helpe yazdım 70 tane şey denettiler hiçbiri olmuyor en son aboneliğiniz bitti yazdılar oyunu amazon primeyle aldığımı söylememe rağmen bunu yazıyolar çok ilgisizler yada sorunun nasıl çözülceğini bilmiyolar bi kaç konu daha gördüm fakat daha çok fifa ile alakalılardı aynı sorunu yaşamış arkadaşlar hiçbiride çözememiş.

Ben bir süre exe dosyasına tıklayarak girebildim bu hatadan sonra ama artık o da bir işe yaramıyor. Belki sende işe yarar.

Ben bir süre exe dosyasına tıklayarak girebildim bu hatadan sonra ama artık o da bir işe yaramıyor. Belki sende işe yarar.
maalesef önce ea playi açtığı için olmuyor. kısyaoldan başlatmazsam indirili bile göstermiyo çok saçma bir sistem sahip olduğum oyuna erişemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…