Finn Mcmissile Hectopat Katılım 3 Kasım 2021 Mesajlar 1.260 Makaleler 1 Çözümler 3 14 Temmuz 2023 #1 Çok eski bir oyun ama yine de oynamak istiyorum. Grafik modu da önerebilirsiniz.
Mereath Decapat Katılım 19 Kasım 2022 Mesajlar 287 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Florida Daha fazla Cinsiyet Diğer 14 Temmuz 2023 #2 Türkçe yaması yok evet bayağı eski neden oynamak istiyorsunuz?
Finn Mcmissile Hectopat Katılım 3 Kasım 2021 Mesajlar 1.260 Makaleler 1 Çözümler 3 14 Temmuz 2023 #3 Mereath dedi: Türkçe yaması yok evet bayağı eski neden oynamak istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam serilerin eski oyunları hep ilgimi çekmiştir. Mereath dedi: Türkçe yaması yok evet bayağı eski neden oynamak istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Bitirdim hocam, en azından uçak kullanmayı öğrendim. 2 tane dlc de dahil. Son düzenleme: 18 Ağustos 2023
Mereath dedi: Türkçe yaması yok evet bayağı eski neden oynamak istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam serilerin eski oyunları hep ilgimi çekmiştir. Mereath dedi: Türkçe yaması yok evet bayağı eski neden oynamak istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Bitirdim hocam, en azından uçak kullanmayı öğrendim. 2 tane dlc de dahil.