INTEL Ryzen İ9 Hectopat Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 7 1 Şubat 2025 #1 Battlefiel 1'i Steam üzerinden indirdim ve arkadaşımla hem Steam hem de EA Play üzerinden ekleştik fakat ikimizde birbirimizde aktif görünmüyoruz. Nedeni neden?
Battlefiel 1'i Steam üzerinden indirdim ve arkadaşımla hem Steam hem de EA Play üzerinden ekleştik fakat ikimizde birbirimizde aktif görünmüyoruz. Nedeni neden?
1000bull Decapat Katılım 17 Ocak 2023 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2025 #2 EA hesabından çık giriş yaparken altta bir seçenek var ona tik atma. Artı 0 Eksi
Lexani31 Decapat Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 172 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2025 #3 Normadle EA Play üzerinden ekleşmeniz yeterli diye biliyorum herhangi bir sorun olmadığı sürece arkadaşlar kısmında gözükmesi gerekir. Artı 0 Eksi
Normadle EA Play üzerinden ekleşmeniz yeterli diye biliyorum herhangi bir sorun olmadığı sürece arkadaşlar kısmında gözükmesi gerekir.
Burak2134 Hectopat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 4.021 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2025 #4 EA uygulamasindan arkadasinizin adini aratin. Artı 0 Eksi
KS KS INTEL Ryzen İ9 Hectopat Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 7 1 Şubat 2025 #5 Lexani31 dedi: Normadle EA Play üzerinden ekleşmeniz yeterli diye biliyorum herhangi bir sorun olmadığı sürece arkadaşlar kısmında gözükmesi gerekir. Genişletmek için tıkla... işte hem onda ben aktif görünmüyorum hemde bende o aktif görünmüyor. Artı 0 Eksi
Lexani31 dedi: Normadle EA Play üzerinden ekleşmeniz yeterli diye biliyorum herhangi bir sorun olmadığı sürece arkadaşlar kısmında gözükmesi gerekir. Genişletmek için tıkla... işte hem onda ben aktif görünmüyorum hemde bende o aktif görünmüyor.
Hamilton Decapat Katılım 20 Şubat 2023 Mesajlar 764 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2025 #6 INTEL Ryzen İ9 dedi: İşte hem onda ben aktif görünmüyorum hem de bende o aktif görünmüyor. Genişletmek için tıkla... EA offline moddadır hocam. Artı 0 Eksi
INTEL Ryzen İ9 dedi: İşte hem onda ben aktif görünmüyorum hem de bende o aktif görünmüyor. Genişletmek için tıkla... EA offline moddadır hocam.
KS KS INTEL Ryzen İ9 Hectopat Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 7 1 Şubat 2025 #7 Hamilton dedi: EA Genişletmek için tıkla... Hamilton dedi: offline moddadır hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam zahmet olmazsa nasıl online moda alacağım ? Artı 0 Eksi
Hamilton dedi: EA Genişletmek için tıkla... Hamilton dedi: offline moddadır hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam zahmet olmazsa nasıl online moda alacağım ?
ForDiablo Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 293 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16-E1011NT / Ryzen 5 6600H / RTX 3050Tİ / 8 GB RAM / 512 GB SSD Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2025 #8 INTEL Ryzen İ9 dedi: Hocam zahmet olmazsa nasıl online moda alacağım ? Genişletmek için tıkla... Ana ekrana geldiğinizde sağ üstte profil var. Ona tıklayın görürsünüz hocam zaten Artı 0 Eksi
INTEL Ryzen İ9 dedi: Hocam zahmet olmazsa nasıl online moda alacağım ? Genişletmek için tıkla... Ana ekrana geldiğinizde sağ üstte profil var. Ona tıklayın görürsünüz hocam zaten