F fuliurs Hectopat Katılım 30 Aralık 2021 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2023 #1 6 ay önce hilelerden dolayı oynayamadığım için silmiştim, şimdi oyunu tekrar yüklemek istiyorum ama hala hile var mı, boşa mı yüklemiş olurum?
6 ay önce hilelerden dolayı oynayamadığım için silmiştim, şimdi oyunu tekrar yüklemek istiyorum ama hala hile var mı, boşa mı yüklemiş olurum?
Real Defender Hectopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 806 Çözümler 3 Yer Konohagakure 18 Nisan 2023 #2 Hocam var ya, mutlaka oluyor bir kaç tane ben de sırf bu yüzden sildim oyunu.
Blackbeard Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Ocak 2013 Mesajlar 3.491 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Nisan 2023 #3 Güvenilir sunuculara girmek lazım hocam yoksa ara ara denk geliyor.
Turkogul Hectopat Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 556 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek pazarlama 18 Nisan 2023 #4 Ara ara.
F fuliurs Hectopat Katılım 30 Aralık 2021 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2023 #5 Blackbeard dedi: Güvenilir sunuculara girmek lazım hocam yoksa ara ara denk geliyor. Genişletmek için tıkla... Nasıl bulacağız zaten dolu olan çok sunucu yok.
Blackbeard dedi: Güvenilir sunuculara girmek lazım hocam yoksa ara ara denk geliyor. Genişletmek için tıkla... Nasıl bulacağız zaten dolu olan çok sunucu yok.
istanbul2023 Picopat Katılım 3 Mart 2023 Mesajlar 877 Çözümler 8 18 Nisan 2023 #6 Sen de benim gibi hilelerden nefret etmiş gibisin hocam. Maalesef neredeyse her oyunda hileciler var.
Sen de benim gibi hilelerden nefret etmiş gibisin hocam. Maalesef neredeyse her oyunda hileciler var.
B BatuhanCankaya Centipat Katılım 19 Nisan 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2023 #7 Son 10 maçımda 2 hileye denk geldim. Evet, hile var ama eğer özel serverlara girersen (bob, AMG, Power gibi) hilecileri anında banlıyorlar. Ama ben genelde official serverlarda oynuyorum.
Son 10 maçımda 2 hileye denk geldim. Evet, hile var ama eğer özel serverlara girersen (bob, AMG, Power gibi) hilecileri anında banlıyorlar. Ama ben genelde official serverlarda oynuyorum.