Hxrea Centipat Katılım 13 Ocak 2025 Mesajlar 2.602 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2025 #1 Bir düşman gördüğümüzde mark (işaret) atıyoruz. Bunu nasıl yapıyoruz hangi tuş ile yapıyoruz?
nedensevilmedik Decipat Katılım 10 Eylül 2024 Mesajlar 1.257 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2025 #2 Hxrea dedi: Bir düşman gördüğümüzde mark (işaret) atıyoruz. Bunu nasıl yapıyoruz hangi tuş ile yapıyoruz? Genişletmek için tıkla... Q ile hocam düşmanın üstüne gelip Q ya basınca işaretleniyor.
Hxrea dedi: Bir düşman gördüğümüzde mark (işaret) atıyoruz. Bunu nasıl yapıyoruz hangi tuş ile yapıyoruz? Genişletmek için tıkla... Q ile hocam düşmanın üstüne gelip Q ya basınca işaretleniyor.
Hxrea Centipat Katılım 13 Ocak 2025 Mesajlar 2.602 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2025 #3 nedensevilmedik dedi: Q ile hocam düşmanın üstüne gelip Q ya basınca işaretleniyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ediyorum.
nedensevilmedik dedi: Q ile hocam düşmanın üstüne gelip Q ya basınca işaretleniyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ediyorum.
nedensevilmedik Decipat Katılım 10 Eylül 2024 Mesajlar 1.257 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2025 #4 Hxrea dedi: Teşekkür ediyorum. Genişletmek için tıkla... rica ederim çözüldüyse ne mutlu