Battlefield 1'de kolonlar ve bloklardan vurabilmek hile mi bug mu?

Yer
ANTALYA
Daha fazla  
Arkadaşlar ya ben yanlış anlıyorum ya oyunda hile var ya da bug dolu. Bunu söylememin sebebi benim mermi yiyip öldüğüm yer ile adamın beni vurduğu nokta arasında ki alakasızlık. Balo salonu baskını haritasında ben C noktasında binanın üstündeyim yani anca yandan görebilme şansı var ama adam benim tam altımda ve arada koca kolonlar bloklar varken beni tek atışta vurabiliyor. Nasıl oluyor bu iş?

BF1'i yalayıp yutmuş biri olarak görünmezliği gördüm,aimi gördüm ama duvar arkası vurmayı görmedim.Belki adam dışarıdaydı ve direk içeri girmiş olabilir veya adamda lag var seni dışarıda vurdu ardından lagdan dolayı içeriye bir anda ışınlandı.Son ihtimal hile olması :D Skor tablosundan hile olup olmadığı az buz zaten anlaşılıyor.

BF1'i yalayıp yutmuş biri olarak görünmezliği gördüm,aimi gördüm ama duvar arkası vurmayı görmedim.Belki adam dışarıdaydı ve direk içeri girmiş olabilir veya adamda lag var seni dışarıda vurdu ardından lagdan dolayı içeriye bir anda ışınlandı.Son ihtimal hile olması :D Skor tablosundan hile olup olmadığı az buz zaten anlaşılıyor.
Özellikle düşük pingli sunucularda oynuyorum ki bunları yaşamayayım diye. Sina çölünde de böyle oluyor yani tepe arkasına yatmışım beni kimsenin görme imkanı yok tık mermi yiyorum 🤓

Hiledir kesin. Ping ile ilgilisi yoktur anlattığınızın. Görünmezlik hileside çok kullanılıyor. Kişinin sadece silahı gözüküyor. Ancak skor tablosundan anlaşılıyor ama bazen bunu farkettirmeden yapıyorlar. Maalesef bu yeteneksizler yeteneğiyle oynamaya korktukları için böyle şeylere başvurabiliyorlar. Siz keyfinize bakın her maçta çıkmaz karşınıza.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı