kronos0 Hectopat Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 94 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi 22 Şubat 2025 #1 Battlefield 1'de mızrak nasıl alınıyor ya? Her yerden bakmama rağmen bulamadım üstelik premium hesabım son indirimde Steam'den aldım.
Battlefield 1'de mızrak nasıl alınıyor ya? Her yerden bakmama rağmen bulamadım üstelik premium hesabım son indirimde Steam'den aldım.
Çözüm 7 7 793692 22 Şubat 2025 kronos0 dedi: Ata binince default kılıçla başlatıyor bende. Genişletmek için tıkla... Ata basıp sürmeden önce mızrağı ayarlayabiliyorsun. kronos0 dedi: Anlamadım ya, hangi kısımdan süvari seçince diyorsun? Askeri özelliştir kısmında sadece 4 sınıf var. Genişletmek için tıkla... Oyundayken seç en iyisi.
kronos0 dedi: Ata binince default kılıçla başlatıyor bende. Genişletmek için tıkla... Ata basıp sürmeden önce mızrağı ayarlayabiliyorsun. kronos0 dedi: Anlamadım ya, hangi kısımdan süvari seçince diyorsun? Askeri özelliştir kısmında sadece 4 sınıf var. Genişletmek için tıkla... Oyundayken seç en iyisi.
7 793692 Decapat Katılım 7 Haziran 2024 Mesajlar 3.432 Çözümler 22 22 Şubat 2025 #11 kronos0 dedi: Ata binince default kılıçla başlatıyor bende. Genişletmek için tıkla... Ata basıp sürmeden önce mızrağı ayarlayabiliyorsun. kronos0 dedi: Anlamadım ya, hangi kısımdan süvari seçince diyorsun? Askeri özelliştir kısmında sadece 4 sınıf var. Genişletmek için tıkla... Oyundayken seç en iyisi. Artı 0 Eksi Çözüm
kronos0 dedi: Ata binince default kılıçla başlatıyor bende. Genişletmek için tıkla... Ata basıp sürmeden önce mızrağı ayarlayabiliyorsun. kronos0 dedi: Anlamadım ya, hangi kısımdan süvari seçince diyorsun? Askeri özelliştir kısmında sadece 4 sınıf var. Genişletmek için tıkla... Oyundayken seç en iyisi.
KS KS kronos0 Hectopat Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 94 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi 22 Şubat 2025 #12 793692 dedi: Ata basıp sürmeden önce mızrağı ayarlayabiliyorsun. Oyundayken seç en iyisi. Genişletmek için tıkla... Aaaa. Tamam gördüm. Teşekkürler. Artı 0 Eksi
793692 dedi: Ata basıp sürmeden önce mızrağı ayarlayabiliyorsun. Oyundayken seç en iyisi. Genişletmek için tıkla... Aaaa. Tamam gördüm. Teşekkürler.