B burakbcr Decapat Katılım 10 Haziran 2023 Mesajlar 413 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2025 #1 Steam'den satın aldım MSI Afterburner açmaya çalışıyorum ama bir türlü oyun ekranına yansımıyor. Diğer oyunlarda çalışıyor sadece BF de bozuluyor hata falan da vermiyor.
Steam'den satın aldım MSI Afterburner açmaya çalışıyorum ama bir türlü oyun ekranına yansımıyor. Diğer oyunlarda çalışıyor sadece BF de bozuluyor hata falan da vermiyor.
Bold Pilot Kilopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 4.458 Çözümler 36 Yer Bişkek/Kırgızistan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Ocak 2025 #2 EA Anticheat'ten ötürü yüksek ihtimal. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS B burakbcr Decapat Katılım 10 Haziran 2023 Mesajlar 413 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2025 #3 Bold Pilot dedi: EA anticheat'ten ötürü yüksek ihtimal. Genişletmek için tıkla... Hiçbir şekide açamaz mıyım? Artı 0 Eksi
Bold Pilot dedi: EA anticheat'ten ötürü yüksek ihtimal. Genişletmek için tıkla... Hiçbir şekide açamaz mıyım?
Bold Pilot Kilopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 4.458 Çözümler 36 Yer Bişkek/Kırgızistan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Ocak 2025 #4 burakbcr dedi: Hiçbir şekide açamaz mıyım? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum maalesef. Artı 0 Eksi
KS KS B burakbcr Decapat Katılım 10 Haziran 2023 Mesajlar 413 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2025 #5 Bold Pilot dedi: Bilmiyorum maalesef. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Artı 0 Eksi
bint Hectopat Katılım 7 Kasım 2022 Mesajlar 274 Çözümler 1 3 Ocak 2025 #6 Bold Pilot dedi: EA Anticheat'ten ötürü yüksek ihtimal. Genişletmek için tıkla... EA anticheat ile bir bağlantısı yok bende çalışıyor. Artı 0 Eksi
Bold Pilot dedi: EA Anticheat'ten ötürü yüksek ihtimal. Genişletmek için tıkla... EA anticheat ile bir bağlantısı yok bende çalışıyor.
KS KS B burakbcr Decapat Katılım 10 Haziran 2023 Mesajlar 413 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2025 #7 bint dedi: EA anticheat ile bir bağlantısı yok bende çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Nasıl düzeltebilirim? Artı 0 Eksi
bint dedi: EA anticheat ile bir bağlantısı yok bende çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Nasıl düzeltebilirim?
bint Hectopat Katılım 7 Kasım 2022 Mesajlar 274 Çözümler 1 3 Ocak 2025 #8 burakbcr dedi: Nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Youtube'daki videolarda gösterilen ayarları yaptım, osd de göster tepside göster vs. Riva turnerın yeni sürümünü yükleyerek de deneyebilirsin Artı 0 Eksi
burakbcr dedi: Nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Youtube'daki videolarda gösterilen ayarları yaptım, osd de göster tepside göster vs. Riva turnerın yeni sürümünü yükleyerek de deneyebilirsin