Yaklaşık 2 yıl önce olması gerek tam zamanını hatırlamıyorum lakin bfee miydi, bir discord sunucusu vardı. Bu mors kısmını kendim halletmiştim ama bir haritada milyon tane kombinasyonlu olan kısmı kafam hiçbir şekilde almıyordu. O dc'de de bunun için özel bir kanal açılmıştı, yazıyordun yardımcı olmak isteyen oluyordu. Bana denk gelen adam kenara geç rahatına bak kral dedi, 15 dakikaya halletti her şeyi ezberlemişti herhalde artık. Mors kısmında sağlam mesai harcamıştım ama, bip seslerine alerji geliştirmiştim yani. Bir şansını dene derim.Arkadaşlar tüm gün uğraştım morsları yapamadım kehanet künyesini alamadım ama bir baktık envanterde var, künyeyi düşürmüşüm, onu taksam olur mu yoksa kendimin almasımı gerekir?
Yaklaşık 2 yıl önce olması gerek tam zamanını hatırlamıyorum lakin bfee miydi, bir Discord sunucusu vardı. Bu mors kısmını kendim halletmiştim ama bir haritada milyon tane kombinasyonlu olan kısmı kafam hiçbir şekilde almıyordu. O DC'de de bunun için özel bir kanal açılmıştı, yazıyordun yardımcı olmak isteyen oluyordu. Bana denk gelen adam kenara geç rahatına bak kral dedi, 15 dakikaya halletti her şeyi ezberlemişti herhalde artık. Mors kısmında sağlam mesai harcamıştım ama, bip seslerine alerji geliştirmiştim yani. Bir şansını dene derim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.