Battlefield 1'de sunucular 144 Hz tickrate olmuyor

depoxx

Hectopat
Arkadaşlar selamlar. 1 ay öncesine kadar battelefield 1 oyununda sunucuların hepsi 144Hz tickrate oynatıyordu fakat bilgisayarımın işlemcisine güncelleme geldiğinden beri sadece 60 Hz sunucular mevcut 144 Hz sunucular kayboldu. Ben bu oyunda tickrate ayarını nereden yapabilirim internette hiçbir yerde çözüm bulamadım. BF1 oynayan varsa yardımcı olabilir mi? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
bf1 de sunucular genellikle 60 tickrate kullanır bazı nadir sunucular 120 tickrate kullanıyo diye biliyorum eskiden bu sayı battlefield oyunlardında 30 tickrate idi bunu siz değiştiremezsiniz zaten sunucu değiştirmesi lazım sanırım.

BF1 de sunucular genellikle 60 tickrate kullanır bazı nadir sunucular 120 tickrate kullanıyor diye biliyorum eskiden bu sayı Battlefield oyunlardında 30 tickrate idi bunu siz değiştiremezsiniz zaten sunucu değiştirmesi lazım sanırım.

2 senedir oynuyorum oyunu. İnternette oyun videosu çekenler 144Hz sunucularda oynuyorlar ben neden oynayamıyorum anlamadım. Bir anda oldu düzelmiyor da hesap kaldı öyle çözümü de yok internette.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı