Çözüldü Battlefield 1'de tam ekran yapınca DirectX hatası veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

EFECAN_YT

Hectopat
Daha fazla  
Herkese iyi bayramlar dilerim. Battlefield 1'de ekranı tam ekran yaptığımda monitör kendi kendine kapanıyor kendim manuel açıyorum daha sonra fotoğrafta ki hatayı veriyor. En son oyundan çıkmadan önce alt+enter tuşuna bastım ondan sonra hiç oyunu açmamaya direkt monitörü kapatmaya başladı gene manuel olarak kendim açtım monitörü gene aynı hatayı verdi. Bunu nasıl çözebilirim?

Dosya Ekleri

• IMG20240616173452.jpg
    379,8 KB · Görüntüleme: 58
Çözüm
Az önce ben de açtım Battlefield 1'i "ekran kartınız minimum sistemin altında" uyarısı veriyor. Ekran kartım: RX 6600.

Eki Görüntüle 2224482
Harbi mi
Klasik bf1 ea hatasidir bu, directx, sisteminiz yetmiyor, cozunurluk uygun degil gibi sacma sapan hatalar. Redditte bunun icin bi baslik vardi, bulursam editlerim
Beni normalde oyuna alıyordu alt çubuk(windows simgesinin felan olduğu yer) açık kalıyordu sadece ayarı tam ekran yapınca simdi hiç açmadan hata veriyo bunu eski haline döndürebilmemin bi yolu var mı?

Soruju çözdüm bf1'de 1366x768 çözünürlük ayarı üstüne çıkınca bu sorunu veriyor yani ayarlardan ekran kısmına girerek bu çözünürlük veya altına alırsanız sorun çözülüyor.
Az önce ben de açtım Battlefield 1'i "ekran kartınız minimum sistemin altında" uyarısı veriyor. Ekran kartım: RX 6600.

Eki Görüntüle 2224482
Harbi mi
Klasik bf1 ea hatasidir bu, directx, sisteminiz yetmiyor, cozunurluk uygun degil gibi sacma sapan hatalar. Redditte bunun icin bi baslik vardi, bulursam editlerim
Beni normalde oyuna alıyordu alt çubuk(windows simgesinin felan olduğu yer) açık kalıyordu sadece ayarı tam ekran yapınca simdi hiç açmadan hata veriyo bunu eski haline döndürebilmemin bi yolu var mı?

Soruju çözdüm bf1'de 1366x768 çözünürlük ayarı üstüne çıkınca bu sorunu veriyor yani ayarlardan ekran kısmına girerek bu çözünürlük veya altına alırsanız sorun çözülüyor.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…