Battlefield 1'in hangi modu alınmalı?

apocalyx

Hectopat
Merhabalar öncelikle. Burada ilk defa konu açıyorum. Ben Battlefield 1 almak istiyordum. Karşıma 3 tane seçenek çıktı BF 1 revolution BF 1 Premium Pass ve sadece BF 1 sizce hangisini almalıyım ve aralarındaki farklar nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Premium Pass de daha önce oyun buluyormuş Revolution da ise daha fazla map ve silah varmış galiba. Normal versiyonunu alsam biraz daha para verip Revolution almadığıma pişman olur muyum acaba ?

Normal almamanı öneriyorum dostum. Revolution ya da Premium Pass alman daha mantıklı.

• Battlefied 1: Sadece ana oyun, DLC içermez.
  • Premium Pass: Sadece DLC paketi, ana oyunu içermez.
  • Battlefield 1 Revolution: Ana oyun, DLC paketi ve deluxe paketi.
Pahalı değilse Battlefield 1 Revolution almanızı tavsiye ederim. DLC haritalarına katılabilir ve ekstra silahlara/araçlara erişim sağlayabilirsiniz.

Cevaplarınız için teşekkür ederim
Peki bu sistemle yaklaşık kaç FPS alırım
İşlemci: AMD Ryzen ™ 3 1200 AF 12nm Yeni Versiyon 3.1GHz (Turbo 3.4GHz) 8MB AM4 İşlemci
Anakart: Gigabyte A320M-S2H Socket AM4, DDR4 3200Mhz(O.C.), M.2, USB 3.1, HDMI, DVI, VGA mATX Anakart
Bellek (RAM): GeIL Evo Forza DDR4 8 GB 3000MHz PC RAM
Ekran kartı: BIOSTAR Radeon RX560 4 GB (Dual Cooling) 128Bit GDDR5 Ekran Kartı (VA56C5RF41
SSD: SanDisk 480 GB 7mm 535/445 SATA3
Kasa: Aerocool Cylon RGB Akrilik Pencereli Kart Okuyuculu USB 3.0 Siyah ATX Oyuncu Kasası
Güç kaynağı: TX PowerMAX 350W 2xSATA, 2xIDE, 8Pin CPU 1xPCI-E Çıkışlı Güç Kaynağı (TXPSU350S1)
Monitör: Philips 23.8" 242V8A 1920x1080 4ms 75Hz FreeSync
Bence Revolution almalısın arasında az bir fiyat farklı olması lazım normale göre.
BF 1: 45 tl
Revolution : 84 tl

Yüksek ayarlarda minimum 50 fps alırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…