@DeSeRT_TR BF2 hubdan oynuyorum ama mekanikler aim falan bence çok kötü. İnsan için konuşacak olursak. Küçücük bir taş bile seni zıplatmış sayıyor. +bende niyeyse bazen lag ping karışımı bir şey oluyor fareyi çeviriyorum bazen yaptığımı saymayıp eski haline dönüyor 75 pingde. Tank falan şimdiki oyunlara göre aşırı yavaş. Tabii bu bana göre güzel ama insan artık böyle şeylere dayanamıyor. Aim berbat bence kaç kere arkasında olduğum adamı bile vuramadığım oluyor tek tek sıksam bile. Ama adamlar bana aşırı uzaktan akyle tek atıyor hala onu anlamadım yüksek seviyesi de düşüğü de. Hele ki ağır makineliysen geçmiş olsun Z ye basıp yere yatmadan bir mermi tuttursan öp başına koy. Helikopterler falan güzel bence. Ama işte genel olarak oyun bayağı yavaş iletişin falan zor hatta neredeyse hiç yok. Ben hala seviyorum çocukluğumun oyunu çünkü. Ve serverler 1 tane tek düzgün var o da Strike at karkand mapi. Başka bir serverda dolu güzel mapler geliyor ama VPN'li mi ne olman lazım hep kickliyor beni bir iki kez tek girebilmiştim.
Dipnot: Bence en güzeli 3 yine az bir şey sıkıntıları falan var ama özellikle bastıra bastıra söyleyeyim çatışma hissiyatı mukemmel sesler boğuklaşıyor siyah beyaz oluyor gözlerin falan çok güzel bence. Veya bomba tank mermisi yersen çok güzel efekt veriyor Sniper sesi her şey çok güzel. VE GENEL OLARAK TÜM BF OYUNLARINDA VAR BU: HER ZAMAN BİR AÇIK BEYA aşırı Pro ADAM OLUYOR SENİ OYUNDAN BEZDİYOR OZELLİKLE ATAK HELİKOPTERLERİNDE BUNU GÖREBİLİRSİNİZ ADAMLAR IMKANSIZ VURUŞLARI ÇEREZ GİBİ ATIYOR
Ve bir tane daha anlamamış olduğum şey BF2 de bu kadar zorken aim, biz küçükken nasıl bunu oynuyorduk acaba 5-6 yaşındaydım belki daha küçük (şu an tüm oyunlarda aimim iyinin üstünde CS'de FACEIT 10lvim). Uçağı bile şu an ayarsız süremiyorum o zamanlar nasıl yapıyordum acaba? Ve bu oyunun rank sistemine baktım 1440 saat istiyor son rank için (yıldız rankından söz ediyorum) 2005'te çıkan oyun için bunu nasıl düşündüler ki? Şimdilerde teknoloji PC bağımlılığı bu kadar çokken bile 1440 saat yine ben 10k CS:GO saatimi 7-8 senede yaptım aşırı oynamama rağmen. Ve bir ton başarım istiyor mesela o rank için. Kusura bakmayın bayağı uzun ve karışık yazdığımdan dolayı.)