L Lil Wonka Hectopat Katılım 8 Haziran 2022 Mesajlar 472 Çözümler 2 2 Nisan 2023 #1 Oyunumu Steam'den aldım. Oyunun online kısmı için EA hesabıma girdikten sonra bana seri anahtarı soruyor fakat oyunun herhangi bir CD anahtarı yok.
Oyunumu Steam'den aldım. Oyunun online kısmı için EA hesabıma girdikten sonra bana seri anahtarı soruyor fakat oyunun herhangi bir CD anahtarı yok.
6 606210 Decapat Katılım 10 Aralık 2022 Mesajlar 634 2 Nisan 2023 #2 DLC'lerde gözüküyor olması lazım ben olsam iade ederim Assassin's Cred de yaşadım iade ettim çok ugrasmistim. Artı 0 Eksi
DLC'lerde gözüküyor olması lazım ben olsam iade ederim Assassin's Cred de yaşadım iade ettim çok ugrasmistim.
ImDominatingU Kilopat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 3.420 Makaleler 1 Çözümler 55 2 Nisan 2023 #3 Steamde kütüphanedeyken oyuna sağ tıkladığınızda da mı bir seçenek çıkmıyor? Artı 0 Eksi
KS KS L Lil Wonka Hectopat Katılım 8 Haziran 2022 Mesajlar 472 Çözümler 2 2 Nisan 2023 #4 ImDominatingU dedi: Steamde kütüphanedeyken oyuna sağ tıkladığınızda da mı bir seçenek çıkmıyor? Genişletmek için tıkla... Hayır çıkmıyor DLC ksmına bile baktım orda bile Key ile alakalı birşey yok 606210 dedi: DLC'lerde gözüküyor olması lazım ben olsam iade ederim Assassin's Cred de yaşadım iade ettim çok ugrasmistim. Genişletmek için tıkla... Battlefield 3'te de DLC kısmındaydı ama burda DLC kısmında da yok Artı 0 Eksi
ImDominatingU dedi: Steamde kütüphanedeyken oyuna sağ tıkladığınızda da mı bir seçenek çıkmıyor? Genişletmek için tıkla... Hayır çıkmıyor DLC ksmına bile baktım orda bile Key ile alakalı birşey yok 606210 dedi: DLC'lerde gözüküyor olması lazım ben olsam iade ederim Assassin's Cred de yaşadım iade ettim çok ugrasmistim. Genişletmek için tıkla... Battlefield 3'te de DLC kısmındaydı ama burda DLC kısmında da yok
6 606210 Decapat Katılım 10 Aralık 2022 Mesajlar 634 2 Nisan 2023 #5 Lil Wonka dedi: Hayır çıkmıyor DLC ksmına bile baktım orda bile Key ile alakalı birşey yok Battlefield 3'te de DLC kısmındaydı ama burda DLC kısmında da yok Genişletmek için tıkla... Zamanın varsa supporta yaz ben olsam uğraşmazdım. Artı 0 Eksi
Lil Wonka dedi: Hayır çıkmıyor DLC ksmına bile baktım orda bile Key ile alakalı birşey yok Battlefield 3'te de DLC kısmındaydı ama burda DLC kısmında da yok Genişletmek için tıkla... Zamanın varsa supporta yaz ben olsam uğraşmazdım.
U UnlimitedSoldier Decapat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 1.433 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2023 #6 Lil Wonka dedi: Oyunumu Steam'den aldım. Oyunun online kısmı için EA hesabıma girdikten sonra bana seri anahtarı soruyor fakat oyunun herhangi bir CD anahtarı yok. Genişletmek için tıkla... Battlefield 2 Steam'da yok. Bad Company mi diyorsunuz? Artı 0 Eksi
Lil Wonka dedi: Oyunumu Steam'den aldım. Oyunun online kısmı için EA hesabıma girdikten sonra bana seri anahtarı soruyor fakat oyunun herhangi bir CD anahtarı yok. Genişletmek için tıkla... Battlefield 2 Steam'da yok. Bad Company mi diyorsunuz?
KS KS L Lil Wonka Hectopat Katılım 8 Haziran 2022 Mesajlar 472 Çözümler 2 2 Nisan 2023 #7 UnlimitedSoldier dedi: Battlefield 2 Steam'da yok. Bad Company mi diyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Evet Bad Company Artı 0 Eksi
UnlimitedSoldier dedi: Battlefield 2 Steam'da yok. Bad Company mi diyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Evet Bad Company
U UnlimitedSoldier Decapat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 1.433 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2023 #8 Lil Wonka dedi: Evet Bad Company Genişletmek için tıkla... Hocam oyunun CD Keyine Regedit kısmından bakın. Bazı oyunlarda CD Key oraya kayıt oluyor. Artı 0 Eksi
Lil Wonka dedi: Evet Bad Company Genişletmek için tıkla... Hocam oyunun CD Keyine Regedit kısmından bakın. Bazı oyunlarda CD Key oraya kayıt oluyor.