Eş zamanda serinin 1, 4, 5 oyunlarına sahibim hikaye olarak 4,1 çok güzeldi multiplayer kısmında da 1 çok iyiydi 4 idare eder diyelim? Sorum şu akıcılık babında aksiyonlu bir oyun deneyimi yaşatır mı? Hikaye için almayacağım.
Eş zamanda serinin 1, 4, 5 oyunlarına sahibim hikaye olarak 4,1 çok güzeldi multiplayer kısmında da 1 çok iyiydi 4 idare eder diyelim? Sorum şu akıcılık babında aksiyonlu bir oyun deneyimi yaşatır mı? Hikaye için almayacağım.
Konuyu takipteyim. Battlefield 4 aşırı sardı beni, biraz da yeni grafikli oyuna geçmek istiyorum. Hikaye benim için de önemli değil. Sadece multiplayer.
Battlefield 1 almıştım geçen indirimle. Grafikleri beni pek tatmin etmedi, osmanlı tarzı.
Daha çok yeni nesil Battlefield oyunu bakıyorum açıkçası. 2042 almak istiyorum, sizce alınır mı?
Gene bir aksiyon var, yani alınır bence. Bana bir BF3-BF4 heyecanı vermiyor ama gene akıcılık olsun aksiyonu olsun gayet oynanabilir durumda, portal modunda topluluk sunucuları beni çok sarıyor.
Konuyu takipteyim. Battlefield 4 aşırı sardı beni, biraz da yeni grafikli oyuna geçmek istiyorum. Hikaye benim için de önemli değil. Sadece multiplayer.
Battlefield 1 almıştım geçen indirimle. Grafikleri beni pek tatmin etmedi, Osmanlı tarzı.
Daha çok yeni nesil Battlefield oyunu bakıyorum açıkçası. 2042 almak istiyorum.