Battlefield 2042 alınır mı?

makas123

Centipat
Daha fazla  
Yeni nesil savaş uçaklarını kullanmak ve gerçekçi savaş ortamı istediğim bir oyun arıyorum BF 2042 dışarıdan bakıldığında bayağı iyi duruyor ama bayağı bir kötü yorum okudum hatta Secure Boot problemleri falan ama fiyatı da uygun geldiği için alasım geldi, önerir misin? Bu arada War Thunder'ı da denedim ama güzel uçakları açmak çok üzün sürecek gibi duruyor o yüzden 2042ye yöneldim, BF 2042'de de bu kadar uzun sürüyor mu güzel bir savaş uçağı kullanmak?

Ben oyunu denedim ama beğenmedim. Uçaklar hakkında bir fikrim yok o kadar dayanamadım oyuna. BF 1 öneririm ama güzel oyundur. Uçak kullanması vs. zevkli.

Battlefield serisinin en güncel olmasına rağmen en kötü oyunu.

Ben oyunu denedim ama beğenmedim. Uçaklar hakkında bir fikrim yok o kadar dayanamadım oyuna. BF 1 öneririm ama güzel oyundur. Uçak kullanması vs. zevkli.
bf 1 bende var ama uçak kullanmadım hiç daha güncel uçakları kullanabileceğim bi oyun istiyorum

Battlefield serisinin en güncel olmasına rağmen en kötü oyunu.
nesi kötü kral oynanış olarak mı
ve uçak kullanmak için bi para yatırmak falan gerekiyor mu

en kötüsü değil sadece çok oynayınca bayıyor insanı, BF1'i felan daha uzun soluklu oynuyosunda BF2042 sıkar.
hocam beni de bf1 çabuk sıktı nedense ya hikaye kısmı baya kısa zaten 3 4 saatte bitti. bf2042 hakkında biraz daha detaylı bilgi verebilir misin

Para yatırmanıza gerek yok. İçerik olarak diğer BF oyunlarına göre daha kısıtlı. Portal modu oyunu taşıyor bana göre.

Grafikleri 5'in gerisinde hatta fizikler menüler harita tasarımları silahlar aklına gelebilecek her şeyi karşılaştırsan 5 daha güncel bir oyun dersin. Kafana göre uçak kullanamıyorsun ama para yatırmana da gerek yok.

Şu an 3 dolar olduğu için bir şans vermek mantıklı geldi bana beğenmezsem de çok bir şey kaybetmiş olmam. Uçak kullanmak için belirli bir modda oynamam gerek heralde,ve istediğim uçağı tercih edebiliyor muyum, ya da sadece uçakların savaştığı bir oyun modeu var mı

İstediğin uçağı seçebiliyorsun, mod değil de genellikle haritaya göre oluyor. Sadece uçakların olduğu bir mod yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…