makas123 Centipat Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2025 #11 hyg dedi: İstediğin uçağı seçebiliyorsun, mod değil de genellikle haritaya göre oluyor. Sadece uçakların olduğu bir mod yok. Genişletmek için tıkla... sağol hocam teşekkür ederim peki haritaları seçebiliyor muyuz yoksa belli bir döngünün içinde rastgele falan mı geliyor hyg dedi: İstediğin uçağı seçebiliyorsun, mod değil de genellikle haritaya göre oluyor. Sadece uçakların olduğu bir mod yok. Genişletmek için tıkla... ve ya hocam oynadınız mı bilmiyorum da bf3 ve bf4 alsam onlardan uçak savaşı konusunda daha mı çok keyif alırım
hyg dedi: İstediğin uçağı seçebiliyorsun, mod değil de genellikle haritaya göre oluyor. Sadece uçakların olduğu bir mod yok. Genişletmek için tıkla... sağol hocam teşekkür ederim peki haritaları seçebiliyor muyuz yoksa belli bir döngünün içinde rastgele falan mı geliyor hyg dedi: İstediğin uçağı seçebiliyorsun, mod değil de genellikle haritaya göre oluyor. Sadece uçakların olduğu bir mod yok. Genişletmek için tıkla... ve ya hocam oynadınız mı bilmiyorum da bf3 ve bf4 alsam onlardan uçak savaşı konusunda daha mı çok keyif alırım
fxwestro Decapat Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 1.459 Makaleler 1 Çözümler 16 Yer Adana, Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2025 #12 makas123 dedi: Sağ ol hocam teşekkür ederim peki haritaları seçebiliyor muyuz yoksa belli bir döngünün içinde rastgele falan mı geliyor. Veya hocam oynadınız mı bilmiyorum da BF3 ve BF4 alsam onlardan uçak savaşı konusunda daha mı çok keyif alırım. Genişletmek için tıkla... O oyunlara bulaşmayın hele hele BF3'e.
makas123 dedi: Sağ ol hocam teşekkür ederim peki haritaları seçebiliyor muyuz yoksa belli bir döngünün içinde rastgele falan mı geliyor. Veya hocam oynadınız mı bilmiyorum da BF3 ve BF4 alsam onlardan uçak savaşı konusunda daha mı çok keyif alırım. Genişletmek için tıkla... O oyunlara bulaşmayın hele hele BF3'e.
makas123 Centipat Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2025 #13 fxwestro dedi: O oyunlara bulaşmayın hele hele BF3'e. Genişletmek için tıkla... neden ikisi içinde belirtirsen sevinirim
fxwestro dedi: O oyunlara bulaşmayın hele hele BF3'e. Genişletmek için tıkla... neden ikisi içinde belirtirsen sevinirim
fxwestro Decapat Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 1.459 Makaleler 1 Çözümler 16 Yer Adana, Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2025 #14 makas123 dedi: Neden ikisi içinde belirtirsen sevinirim. Genişletmek için tıkla... Çok eski oyunlar hile dolu.
makas123 dedi: Neden ikisi içinde belirtirsen sevinirim. Genişletmek için tıkla... Çok eski oyunlar hile dolu.