Battlefield 2042 alınmalı mı?

Hypersa

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Tuf Gaming RTX 3080
AMD Ryzen 5 7500F
MSI PRO B650M-A WIFI
CRUCIAL 1 TB SSD
CRUCIAL 32 (2x16) ram 4600mhz
Cooler Master ML240L V2 sıvı soğutma
Merhaba arkadaşlar,
Aktif BF 1 oyuncusuyum. Epic Games'te BF 2042 80 TL'ye falan düşmüş sanırım sizce BF 2042'ye geçmeli miyim? Oyun içeriği olarak daha zengin gibi duruyor ve daha güncel bir oyun sonuç olarak. Öneriniz nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Fena değil ama diğerleri varken alınmaz. Dün akşam BF 4'e gireyim dedim, 2042'den çok daha zevkliydi.

80 TL'ye alınabilir aslında. Portal modu zevkliydi. Eskisi kadar da bug yok bir nebze daha iyi.

Conquest modu eski oyunlardaki gibi sarmıyor çünkü 64v64 tasarlandığı için haritalar devasa büyük. Ölüm maçı sarıyor. BF1'den geçerseniz oyun çok hızlı gelecektir ama. Söylendiği kadar kötü bir oyun olduğunu düşünmüyorum.

Oyun ilk çıktığında kötüydü ama güncellemelerle toparladılar. Şu an oynayabileceğin en iyi Battlefield oyunlarından biri. 80 lirayı çocuklara bile veremezsin al gitsin ne kaybedersin 70 dolar değil sonuçta bu oyun.

hızlı olmasının sebebi nedir karakterler daha hızlı mı hareket edıyor veya ölme süresi daha mı kısa? Bir de bir videoda gormustum yürüme + koşma + silahı kaldırıp sprint mi var bu oyunda bf 1 de silahı kaldırıp sprint yoktu

Delta Force'yi de oynadım, önceki BF oyunlarını da oynadım, 2042'yi de oynadım.
Parasına fazlasıyla değer. En kötü 80 lira verdiyseniz 80 saat oynarsınız. Parasına değmemek gibi bir durum söz konusu değil zaten, tavuk dönerle aynı fiyatta. Bence satın alıp oynayın, bir şey kaybetmezsiniz. Ben oynarken gayet de keyif alıyorum.

Saydıklarımın arasındaki en kötü oyun Delta Force bu arada, dandik bir mobil oyun gibi oynanışa sahip. BF kalitesinin yarısı yok.

80 TL'ye alınır tabii fakat kesinlikle bir BF1-BF4 kalitesinde bir oyun değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…