Battlefield 2042 alınmalı mı?

Hızlı olmasının sebebi nedir karakterler daha hızlı mı hareket edıyor veya ölme süresi daha mı kısa? Bir de bir videoda gormustum yürüme + koşma + silahı kaldırıp sprint mi var bu oyunda BF 1 de silahı kaldırıp sprint yoktu.
Evet bunda hızlı koşarken shift tuşuna bir kere daha basınca silahı yukarı kaldırarak koşuyor. Hızlıdan kastım ölmek değil de oyun daha hızlı akıyor, karakterler vs.

Delta Force var iken bu oyunun yüzüne bakmam.
bf'nin mekaniklerıne vs çok alıştım o yuzden farklı bır oyuna geçmeyi düşünmüyorum ama arkadaşların dediği gibi 80 tlye alırım en azından kenarda durur diye düşünüyorum

80 TL'ye alınır tabii fakat kesinlikle bir BF1-BF4 kalitesinde bir oyun değil.
bf 5 de definitive edition olarak 20 tl ye düşmüş bf 5 nasıl peki? teması sanırım 2. dünya savaşı temasıydı

bf'nin mekaniklerıne vs çok alıştım o yuzden farklı bır oyuna geçmeyi düşünmüyorum ama arkadaşların dediği gibi 80 tlye alırım en azından kenarda durur diye düşünüyorum
Hocam oyunda ruh yok eski BF tadını kesinlikle alamıyorsun. Delta Force en azından daha hızlı bir oynanışa sahip o yüzden sıkılmıyorsun.

Fena değil ama diğerleri varken alınmaz. Dün akşam BF 4'e gireyim dedim, 2042'den çok daha zevkliydi.
o da 80 tl suan premium sürüm olarak onu mu almamı önerirsin?

bf 5 de definitive edition olarak 20 tl ye düşmüş bf 5 nasıl peki? teması sanırım 2. dünya savaşı temasıydı
Evet fakat bana kalırsa seride şuanda oynanabilecek en iyi iki oyun 1 ve 4'dür. Şahsen ben BF1'den sonra eski ruhu ve tadı veren bir BF oyunu yapıldığını düşünmüyorum. BF2042'den çıkıp BF1'e girdiğiniz zaman aradaki farkı sonuna kadar hissediyorsunuz.

Delta Force'yi de oynadım, önceki BF oyunlarını da oynadım, 2042'yi de oynadım.
Parasına fazlasıyla değer. En kötü 80 lira verdiyseniz 80 saat oynarsınız. Parasına değmemek gibi bir durum söz konusu değil zaten, tavuk dönerle aynı fiyatta. Bence satın alıp oynayın, bir şey kaybetmezsiniz. Ben oynarken gayet de keyif alıyorum.

Saydıklarımın arasındaki en kötü oyun Delta Force bu arada, dandik bir mobil oyun gibi oynanışa sahip. BF kalitesinin yarısı yok.
anladım aslında ücretiyle alakalı bir problemım yok 80 tl dediğin gibi tavuk döner ayran içsen en kötü 150 tl verıyorsun zaten. asıl amacım daha güncel bir bf oyununa geçmekti çünkü bir zaman sonra hep aynı modlar aynı harıtalar insanı sıkmaya başlıyor oyuna güncelleme de gelmıyor zaten. Bf 2042'ye ara sıra farklı modlar vs gelıyormus sanırım bır de her 4 sınıfın ıcerınde oynanacak 4-5 farklı karakter varmıs sanırım sıkılınca farklı farklı karakterlerle atarım dıye dusundum. Ama çok fazla kötü yorum da gordum o yuzden fikir almak istedim.

O paraya alınır. Daha yüksek para verilmez. BF1'e benzemediği ve hızlı olduğu için insanlar beğenmiyor. Bir süre oynayınca silahları ve araçları geliştirdiğinizde daha zevkli oluyor. Mesela Sniper'a thermal kamera taktığınızda çok daha rahat kill alıyorsunuz ve oyun içerisinde daha aktif bir rol oynamaya başlıyorsunuz. Sadece uçak, helikopter sürmek çok zor. Bunu nasıl berbat edebilmişler anlamadım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı