R RonPel Hectopat Katılım 11 Mayıs 2023 Mesajlar 1.350 Çözümler 2 22 Aralık 2024 #1 Ben oyuna yeni başladım. silahları falan nasıl açıyoruz ?kısaca rehber olarak anlatabilecek var mı?
SirDeacon Hectopat Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 833 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2024 #2 RonPel dedi: Ben oyuna yeni başladım. Silahları falan nasıl açıyoruz? Kısaca rehber olarak anlatabilecek var mı? Genişletmek için tıkla... Konu dışı ama hocam güzel mi sarıyor mu alacağım sanırım bende.
RonPel dedi: Ben oyuna yeni başladım. Silahları falan nasıl açıyoruz? Kısaca rehber olarak anlatabilecek var mı? Genişletmek için tıkla... Konu dışı ama hocam güzel mi sarıyor mu alacağım sanırım bende.
R RonPel Hectopat Katılım 11 Mayıs 2023 Mesajlar 1.350 Çözümler 2 22 Aralık 2024 #3 SirDeacon dedi: Konu dışı ama hocam güzel mi sarıyor mu alacağım sanırım bende. Genişletmek için tıkla... Oyun ortalama hocam açıkçası ben çok beğenmedim ama 48 TL bedava bence alın.
SirDeacon dedi: Konu dışı ama hocam güzel mi sarıyor mu alacağım sanırım bende. Genişletmek için tıkla... Oyun ortalama hocam açıkçası ben çok beğenmedim ama 48 TL bedava bence alın.
The Real Ferid Hectopat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 1.712 Çözümler 9 Yer Deutschland Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2024 #4 Silahların bir çoğu oynayıp seviye atladıkça açılıyor, geri kalanları da oynadığınızda size verilen görevleri tamamladığınızda açılıyor.
Silahların bir çoğu oynayıp seviye atladıkça açılıyor, geri kalanları da oynadığınızda size verilen görevleri tamamladığınızda açılıyor.