Battlefield 2042 CPU ve GPU'yu %100 kullanıyor

merkestayn

Centipat
Makaleler
1
Yer
Kırklareli
Daha fazla  
Meslek
İşsiz
Oyundayken ekran kartını ve işlemciyi %100 kullanıyor nasıl çözebilirim?

Sistemim: Ryzen 5 9600X Gigabyte Radeon RX 7700 XT Gigabyte B620M D3HP G.Skill 16x2 32 GB RAM Corsair MP600 Pro nh 1TB Corsair 3000D 750W ASUS TUF Gaming VG279Q 144Hz 27

FPS'i sınırlayabilirsiniz, kaliteyi arttırabilirsiniz, V-Sync açabilirsiniz, underwolt yapabilirsiniz. Bana sıcaklıklar normal geldi sorun çıkaracağını zannetmiyorum.

FPS'i sınırlayabilirsiniz, kaliteyi arttırabilirsiniz, V-Sync açabilirsiniz. Bana sıcaklıklar normal geldi sorun çıkaracağını zannetmiyorum.

Hocam grafik ayarları full en yüksek üstü yok bu darboğaz değil zaten ekran kartı 100 olsa CPU 80 olsa evet darboğaz ama bu değil.

UV işlemi Watt'ı düşürmez. Daha düşük voltajda aynı watt değerlerini sağlar.
V-Sync falan dediniz ya darboğaz zannettim undervolt nedir?

Hocam işlemcinin çektiği Watt'ı düşürüyor. Bu da işlemciyi sınırlıyor ama AMD işlemcilerde olmuyor sadece Intel için geçerli bu olay. Sonradan fark ettim ben sizin AMD kullandığınızı.

Son düzenleyen: Moderatör:
V-Sync falan dediniz ya darboğaz kasettiniz zannettim underwolt nedir?
Hocam V-Sync'de olay şu FPS'iniz monitörünüzün hertzinden yukarısına çıkmıyor yani fazla bir piksel kare hızı yaratmıyor bu da ekran yırtılmasını önlüyor aynı zamanada sıcaklıkları düşürüyor çünkü FPS düşüyor.

Yok biliyorum zatende asıl sorun şu çoğu kişinin başına gelmiş bu sorun neden oluyor ki?

V-Sync açtım hala aynı sorun devam ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…