Yaklaşık 5 gün ila 1 hafta önce format attım. Format atmadan önce böyle bir sorun yaşamıyordum, ancak format sonrası internet kaynaklı mı yoksa donanımsal bir sorun mu bilmiyorum, Battlefield 2042'de sürekli olarak gecikme ve lag yaşıyorum. Donanımsal bir sorun olduğunu düşünmüyorum çünkü formattan önce oyun akıcı ve lagsız çalışıyordu. Battlefield 5 ve Battlefield 1'de böyle bir sorunla karşılaşmadım, sadece BF 2042'de yaşıyorum.
AMD ayarlarında yalnızca kare oluşturmayı ve gecikme önlemeyi kullanıyorum. Bunun dışında BF 2042 ayarları yüksek seviyede ve ne denersem deneyeyim bir faydasını göremedim. Ekranın sol tarafında sürekli olarak bir sorun ikonu görünüyor ve 'Low FPS' olarak geçiyor, ancak oyun kasmıyor ya da takılmıyor. Sadece lag giriyormuş gibi hissediyorum. Düşük FPS hissettirmedi ya da hissettiriyor ama ben mi anlamıyorum bilmiyorum.
Sonuç olarak sadece bu oyunda yaşıyorum bu durumu. İnternet değerlerim ektedir. Cevaplarınızı, fikirlerinizi ve tavsiyelerinizi dikkate alacağım.