Battlefield 2042 hala oynanır mı?

Ertooo1

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Msi RTX 4070 OC 3x
Intel i7 13700k
XPG 16x2 DDR5 Ram
Battlefield 5'in Online modunu severek oynamış biri olarak Battlefield 2042'yi de denemek istiyorum ancak oyunun çıkışında çok kötü olduğunu duymuştum. Epic Games'te 48 liraya düşmüş. Sizce alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
48 liraya bugün hiçbir şey alamıyoruz maalesef. Bence hala oynanabilir yanı var. Fiyatı da ucuzken değerlendirilebilir.

48 liraya 3 ekmek bile alamıyorsun. Al, en kötü hikayesini oynarsın. 48 lira nedir.

Hocam, Battlefield 2042 çıkışta çok eleştirildi ama zamanla bayağı iyileştirildi. Birçok güncelleme geldi ve yeni özellikler eklendi. Eğer Battlefield 5'i seviyorsan 2042'yi de beğenebilirsin. Fiyatı uygun olduğu için bence deneyebilirsin ama bazı oyuncular hala eksik içerik ve denge sorunlarından bahsediyor. Yine de denemek için şans verebilirsin.

Oynanır 100 saat çıkarırsın.

İfadeler: WHT
Her ne kadar oyunun güncelleme desteği devam etse de, oyunu bir yere kadar iyileştirmiş olsalar da, oyun özünde kalitesiz bir MMOFPS oyunu. Şahi fikrimce aynı zamanda çok dengesiz. İlk zamanlarda oyundan keyif alıyordum ancak zamanla keyifli vakitler yerini sinir dolu vakitlere bıraktı. Yine de yaklaşık 72 saat oynadım ve Epic Games'teki güncel fiyatıyla kesinlikle alınamaz yorumunu yapamam. Eğer denemek istiyorsanız da çok yüksek beklentilerle girmeyin.

@The_Türk
@GRKM DUMAN

Ben var sanıyordum, çünkü buna benzer bir konu açıldığında bir üye en kötü hikayesini oynar demişti, ben de var sandım, hikayesinin olmaması aklımın ucundan dahi geçmedi.

Ama 48 liraya hala alınır bir oyun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…