Battlefield 5'in Online modunu severek oynamış biri olarak Battlefield 2042'yi de denemek istiyorum ancak oyunun çıkışında çok kötü olduğunu duymuştum. Epic Games'te 48 liraya düşmüş. Sizce alınır mı?
Hocam, Battlefield 2042 çıkışta çok eleştirildi ama zamanla bayağı iyileştirildi. Birçok güncelleme geldi ve yeni özellikler eklendi. Eğer Battlefield 5'i seviyorsan 2042'yi de beğenebilirsin. Fiyatı uygun olduğu için bence deneyebilirsin ama bazı oyuncular hala eksik içerik ve denge sorunlarından bahsediyor. Yine de denemek için şans verebilirsin.
Battlefield 5'in Online modunu severek oynamış biri olarak Battlefield 2042'yi de denemek istiyorum ancak oyunun çıkışında çok kötü olduğunu duymuştum. Epic Games'te 48 liraya düşmüş. Sizce alınır mı?
Her ne kadar oyunun güncelleme desteği devam etse de, oyunu bir yere kadar iyileştirmiş olsalar da, oyun özünde kalitesiz bir MMOFPS oyunu. Şahi fikrimce aynı zamanda çok dengesiz. İlk zamanlarda oyundan keyif alıyordum ancak zamanla keyifli vakitler yerini sinir dolu vakitlere bıraktı. Yine de yaklaşık 72 saat oynadım ve Epic Games'teki güncel fiyatıyla kesinlikle alınamaz yorumunu yapamam. Eğer denemek istiyorsanız da çok yüksek beklentilerle girmeyin.
Ben var sanıyordum, çünkü buna benzer bir konu açıldığında bir üye en kötü hikayesini oynar demişti, ben de var sandım, hikayesinin olmaması aklımın ucundan dahi geçmedi.