Battlefield 2042 oynanır mı?

BF serisini bitirmek için her şey yapıldı.
Scoreboard yoktu, millet forumlarda vs. eleştire eleştire geri getirtti. Squad değiştirme de bu şekilde geldi. Squad seçme yok. Squad lideri squadı kilitleyemiyor, istediğini atamıyor. Squad içinde sesli sohbet yok.
Server seçme yok (ana oyun modu oynuyorum, diğer modları bilmiyorum).
Pingler BF4, BF1 ve BF5'e göre yüksek. Serverlar kesinlikle 60 HZ değil. 45 veya 30 HZ olabilir.
Oyunda dokular yok. Evet grafikleri açıktakça ışık, gölge ve görsel oyunlarla makyajlanıyor ama o ayar artmasıyla doku ve grafik kalitesi artmıyor. PUBG'nin erken erişimi kadar olmasa da bu oyunda da dokular amatör işi gibi.
İşlemciyi gereksiz yere sömürüyor ve işlemci yüzünden darboğaz yiyorsunuz. Diyorlar ki işlemci kullanımı oyun 128 kişilik olduğundan böyle. Ben de aynı haritanın 64 kişilik olanlarına girdim. Değişen bir şey olmadı. Bu tez de çürüdü.
BF1 ve BF5'in grafiklerinden geriye gidiş var. Her oyunda bu seride yıkım vs. daha da azalıyor.
Oyunun grafikleri geriye gitmiş, nasıl bu kadar çok ekran kartını yoruyor ve yetmiyor? Yıkılabilirlik vs. geriye gitmiş nasıl işlemciyi yoruyor ve yetmiyor?
İlk başlarda düşman ayak sesi pek duyulmuyordu, dost ayak sesi duyuluyordu sadece. Sonradan düzelttiler.
Oynanınşta da silah atışlarında vs. tutarsızlık, hantallık ve gecikme gibi şeyler var. Tam teşhis koyamıyorum ama çok kararsız bir durum var atışlarda vs.
Birkaç maç sonra FPS git gide düşüyordu, ben de ISLC programını kullanmaya başladım.
Tasarım ve proglama açısından rezalet. Üstüne bir de BF'yi BF yapan şeyleri kaldırdılar. scoreboardu zorla getirtti kitle.
Ben yine de çerezlik oynuyorum ama istediğim zaman başından kalkacağım ve oynarken aksiyonuyla beni oyalayan oyun olduğundan takılıyorum.
Bu ay filan World War 3 free to play olacaktı onu bekliyorum. Insurgency Sandstorm da aklımda alternatif olarak.
Pubg oynuyorum bazen arkadaşlarla sırf ortam için.
Rainbow Six Siege'i sildim.
Hile, toxic (özellikle Türkler yapıyo Türk oyuncuya), server ping (gecikme tab tuşu ile baktığımız pinglerden daha fazla bence) sorunundan strese giriyordum Rainbow'da. R6'nın hile koruma sistemi alt ve orta ranklardaki oyuncular. Bizleri hile kullananlar eleğe çeviriyor, oyun zevkimizin içine birşeyler yapıyorlar. Biz raporluyoruz. Üst ranklara kadar onlar banlanıyor.
Üst ranktaki yayıncı vs. de oyunun reklamını iyi yapıyor istemeden de olsa.
Üst ranktakiler sefasını sürebilsin diye bizler cefasını çekiyoruz. Bu değirmende Ubisoft'un umrunda değiliz. Pingler yüksek, soruyorlar Doğu Avrupa'ya server düşünüyor musunuz diye, adamlar topu Microsoft'a atıyor biz karışmayız, server onların diye.
Konuyu toparlarsam online FPS'lerde bir rehavet var firmalarda. Bizi takan yok. BF 2042 de bunun en iyi örneği. Bahsettiğim eksikler gidene kadar almayın derim. Açık kapı da bırakmıyorum, sonra sövmeyin.

Türklerin toxic olmadığı bir oyun gösterin

Sezon 3 güncellemesiyle , oyun resmen akıyor. Ve ilk baştaki içerik yokluğunu baya baya aşmışlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…