Battlefield 2042 oynanır mı?

imsena

Centipat
Makaleler
4
Game Pass alıp oynamayı düşünüyorum. Sizce oyun güzel mi ve şu an durumu nasıl? Keyif verir mi?

Oyun bayağı düzelmiş şu anda. Arkadaşlarla oynayınca gayet iyi keyif verir diye düşünüyorum.

Oynanır ben 50 saate yakın oynadım hiç hileyle karşılaşmadım ve sunucular dolu zevk aldım oynarken.

Battlefied başlangıcı için en kötü tercih olur, çünkü geçmiş oynlara nazaran BF2042'de hiçbir atmosfer esintisi yok düz FPS shooter oyunu, tavsiyem BF1 ile başlayın daha sonra bfv bu ikisini tükettikten sonra BF2042 olabilir. Atmosfer bakımından çok vasat gelecektir ama yenisi çıkana kadar idare ettirir. Hemde diğer oyunlarda bot olmadığından çok daha iyi oynayacaksınız BF2042 bot yuvası olduğundan herhangi bir oyunda ilk 10'a rahat girersiniz.

Dene bence ama sahsen begenmedim. Cok buyuk haritasi var ve savas alaninin cok disina atiyor spawn yaparken. Kac defa redeploy yapmak zorunda kalmistim oynarken. Vurus hissiyati falan hic onceki BF serileri gibi degil. Oyun sanki Unreal engine ile bir amator yapimci tarafindan yapilmis gibi. Yeterince savas alanlarini test etmemisler. Oyun bozuk.

BF1 evet ama BFV'i neden önerdiniz? BF4 ve BF3 varken atmosfer konusunda.

Oynanır deli gibi oynuyorumda, BFV'den geçiş yaptım bende.

BF1 evet ama BFV'i neden önerdiniz? BF4 ve BF3 varken atmosfer konusunda.
BF 3 de strike and karand miydi oyle bir map vardi Rush modu efsane o bolumde. Ayrica ucurumdan atlanan bir rush bolumu vardi 32 kisi birden atlioduk yeni yer acilinca asiri iyi ve keyifli. BF 4 bile sarmadi beni o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…